Címlapsztori

Curtis – Visszatalál a családjához?

Már többször szakítottak, de most úgy tűnik, tényleg véget ért a rapper és Barnai Judit szerelme.

Curtis és kosárlabdázó kedvese két évvel ezelőtt, Balatonlellén ismerkedett meg. Maguk sem hitték, hogy ekkora szerelem lesz belőle, hiszen a rapper még a sebeit nyalogatta zátonyra futott házassága ­miatt, de azt érezte, itt az esély a továbblépésre. Vitorlást bérelt, és kihajózott Judittal a Balaton közepére naplementét nézni, a többi pedig már történelem: hosszabb-rövidebb mosolyszüneteket leszámítva, mind ez idáig együtt voltak.

Igaz a hír

Májusi, dominikai álomnyaralásuk után azonban valami megváltozott, követőik pedig rögtön felfedezték az árulkodó jeleket. Feltűnő volt például, hogy nem kerülnek fel közös fotók a közösségi oldalaikra, holott megszokhattuk tőlük, hogy boldogságuk pillanatait gyakran megosztják, szívesen posztolnak egy-egy romantikus vacsoráról, közös programról, együtt töltött napról. Egymás posztjai alól is elmaradoztak a lájkok, és szerelmes kommentek, pedig Curtis – Újpest-drukkerként – rendre lila szívecskékkel bombázta a sportoló minden képét, Judit pedig azonnal megüzente, hogy viszontszereti őt. Rajongóik gyanúja mára beigazolódott. „Valóban nem alkotnak már egy párt, igaz a hír” – erősítette meg sejtésünket egy közeli barátjuk. Hogy miért engedték el végül egymás kezét, nem tudni, de úgy tűnik, Curtis abban reménykedett, a paradicsomi nyaralás segíthet a gondjaikon. Legutolsó nyaralós képük alá ugyanis ennyit írt: „Ez nagyon ránk fért.”

Összetört szív

Hogy a szakításuk végleges-e, azt a barátok sem merik kijelenteni, hiszen többször okoztak már meglepetést azzal, hogy néhány hét mosolyszünet után újra együtt voltak. Legutóbb tavaly decemberben, Judit sokatmondó üzenete után tűnt úgy, hogy vége. Azt írta: „Egy napon jön majd valaki, és annyira össze fog törni, hogy végül: törhetetlenné válsz.” A rapper ezután új lakást is keresett magának, de végül mégis kibékültek. Curtis sosem tagadta, hogy nem egyszerű vele az élet. És noha állítja, a drogokkal már leszámolt, a koncertek, a bulik, az éjszakai élet miatt nehéz lehet a partnerének lenni. Ráadásul Juditot szerelmük hajnalán titkolta, legfőképp Kriszti előtt. Nem akarta, hogy feleségének az új kapcsolatával kelljen szembe­sülnie, egy lesifotó azonban lebuktatta őket. Kriszti csak ezek után tudta lezárni a házasságukat, annyit azonban odaszúrt, hogy nem érti, a férje mit keres egy férfias nő oldalán. Az idő persze simított a két nő kapcsolatán, legalábbis Curtis egyik mondata erre utalt a Frizbi egyik adásában. Azt mondta, Krisztinek is megnyugtató, hogy amikor a kisfiuk a rapperrel tölti az időt, nem egy csélcsap nővel, hanem egy tiszta fejű sportolólánnyal van együtt.

Hajdú Péternek elárulta, ki élete szerelme (Fotó: Archív)

Soha ne mondd, hogy soha

Egyébként példaértékű, Curtis és Kriszti a szakításuk óta is milyen egyetértésben és szeretetben nevelik a kis Doncsit, és hogy egymásról milyen tisztelettel beszélnek. A rapper sosem tagadta, hogy egy percre sem szűnt meg szeretni volt feleségét, ma is sokszor látni őket közös képeken. Sőt, két éve arra a kérdésre, hogy ki volt élete legnagyobb szerelme, azt felelte, Kriszti. „Ő. Nem véletlenül lett aztán Doncsi. Igen, ő” – mondta az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, ahol arról is mesélt, hogy nem csak szerelem, mély barátság is összekötötte őket, és sajnálja, hogy így alakult a házasságuk. Sokáig harcolt, hogy megmentse, de már megbékélt a gondolattal, hogy meglehet, úgy éli le az életét, hogy nem lesz mellette a családja. Hogy van-e még visszaút, arra akkoriban azt mondta, „soha ne mondd, hogy soha”. Igaz, azóta Kriszti is új párra talált, de a sors útjai kifürkészhetetlenek…

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

Címkék:

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!