Napi friss

Ilyen lehet Szabó Zsófi és Shane Tusup álomesküvője

Még idén összeházasodik a szőke műsorvezető és az úszóedző. Mutatjuk a részleteket, milyen lehet életük nagy napja.

A helyszín – Csak be ne lássanak!

Zsófi első esküvője a Nyírségben volt, Shane a Seychelle-szigeteken vette feleségül Hosszú Katinkát. Nem valószínű, hogy e két hely valamelyikén lesz az esküvőjük, sokkal inkább egy olyan magyar vidéki helyszínt választanak, például kastélyt, arborétumot, ahova nem látnak be a fotósok, biztosítani lehet a helyszínt, és bőven van hely nemcsak a várhatóan nagy létszámú násznépnek, de még az ottalvóknak is.

A ruha – Zsófi maga tervezi?

Bár Zsófi egyszer már felvett csoda szép esküvői ruhát, miért ne mehetne újra hasonló hercegnős ruhában férjhez? És mivel övéké lesz az év esküvője, biztos, hogy a legnevesebb magyar divattervezők már meg is keresték Zsófit az ötleteikkel, terveikkel. Az is elképzelhető, hogy saját tervezésű ruhában fogad örök hűséget Shane-nek, hiszen pár évvel ezelőtt belekóstolt a divattervezésbe, 2016-ban a Story-gálára Zsófi a saját kreálmányában érkezett.

Nyoszolyólányok és fiúk – Barátok csemetéi jöhetnek szóba

Zsófi keresztfia, Hajdú Péter gyermeke, Dávid kaphat feladatot az esküvőn, nyoszolyólányoknak pedig számos jóbarátja gyermekét felkérheti a menyasszony, például műsorvezetőtársa, Peller Anna lányát is.

A vendéglista – Legalább háromszáz fővel számolhatnak

Shane szülei az Egyesült Államokból repülnek a lakodalomra, Zsófi édesanyja és öccse, valamint az édesapja, Szabó Gyula gyermekei, azaz a műsorvezető féltestvérei és családtagjaik is részt vesznek a ceremónián. A család tehát nagy, és ha ehhez hozzávesszük a pár kiterjedt baráti társaságát, sportolókat, sportszakembereket, azon hírességeket, akikkel Shane, de pláne Zsófi az elmúlt évek során összebarátkozott, a végleges lista akár három-négyszáz főt is elérheti – egyébként Zsófi korábbi esküvőjén 300 vendég volt jelen.

A zenekar – Több sztár dalolhat

Zsófi maga is megpróbálkozott az énekléssel, Déjà Vu című dala ma is megtalálható a legnagyobb videómegosztón, de nem valószínű, hogy ő szórakoztatná a násznépet, ezt biztosan vállalják zenész barátai, például az Álarcos énekes című műsorban szereplő zsűritagok, Szandi, Fluor Tomi, vagy ugyanebben a show-ban álarcot viselő Vastag Tomi, illetve Miller Dávid.

A ceremóniamester – Kollégák közül választhatnak

Rengeteg sztár vőfélyként is tevékenykedik, ha csak Zsófi munkahelyét, az RTL Klubot nézzük, akkor a csatornához köthető hírességek közül választhatja a Barátok közt egykori sztárjait, Rékasi Károlyt és Kiss Péter Balázst, a Drága örökösökből megismert Varga Balázst vagy a csatorna egykori betelefonálós műsorának vezetőjét, Szakál Mikit.

A menü – Saláta és töltött káposzta

A műsorvezető első házasságkötéséről, egész pontosan az esküvőszervezőtől tudni lehet, hogy 300 vendégnek 10 ezer adag ételt szolgáltak fel, ezt 15 szakács készítette és 25 pincér hordta ki. Megközelítőleg ennyi adagra Shane és Zsófi lakodalmán is szükség lehet, tálalhatnak majd vegán, illetve vegetáriánus ételeket, hagyományos magyar lakodalmas finomságokat, de ismerve a pár sport iránti rajongását, a fitneszmenü sem maradhat el. Na és persze olyan amerikai ételek, mint a hamburger, a hot dog és a stake sem hiányozhatnak a lagziról.

A dekoráció – Kell most is 4000 szál virág

Zsófi első esküvőjén 4000 szál virággal díszítették fel a ceremónia és a lakodalom helyszínét. Ha beleszámoljuk a menyasszony csokrát, a nyoszolyólányok bokrétáit, a szülőknek adott virágokat és persze a hely-, illetve az asztaldíszeket, ezúttal is szükség lesz ennyi szál virágra. Zsófi kedvence egyébként a rózsa.

Nászajándéklista – Inkább jótékonykodnának

Tulajdonképpen mindenük megvan, háztartásuk teljes, így nem elképzelhetetlen, hogy sok hírességhez hasonlóan ők is lemondanak a nászajándékokról, és arra kérik a vendégeket, hogy a meglepetésekre szánt összeget jótékony célra adományozzák el.

Kiemelt kép: RTL Klub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!