Címlapsztori

Feke Pál és Mészáros Nóra: „Egymáson és magunkon is tudunk nevetni”

Hogy a szerelmesek mennyire biztosak voltak a kapcsolatukban, azt az is jól mutatja, hogy mindössze két hete voltak együtt, amikor úgy döntöttek, összeköltöznek.

„Több mint egy éve már, hogy egy fedél alatt élünk, és imádjuk minden percét – mosolyog Pali. – Együtt kelünk, együtt fekszünk, és a szakmánk rugalmasságának köszönhetően napközben is sok időt tudunk együtt lenni. Emiatt belelátunk a másik teendőibe, ki is kérjük a másik véleményét, az pedig különösen jó érzés, hogy számíthatunk egymásra a szakmai kérdésekben is. Kéz a kézben éljük át a hétköznapokat, ami a mostani rohanó és nehéz világban különösen fontos. Vigyázunk egymásra, és becsüljük, értékeljük egymást. Például el nem tudom mondani, mennyire jólesett valamelyik nap arra hazamenni, hogy a Nóri végigültette virágokkal a teraszt, csak hogy meglepjen.”

„Imádunk jókat vitatkozni”

A páros együtt sír és együtt nevet, vállalják egymás előtt az érzéseiket, a gondolataikat, mint mondják, ez a kapcsolatuk motorja. „Érzékeny emberek vagyunk, és bevallom, imádunk jókat vitatkozni az élet nagy dolgairól – magyarázza Nóri. – Szoktuk is mondani, hogy milyen dilisek vagyunk, mert az egyik pillanatban összekapunk, a következőben meg már összebújva nevetgélünk. Ezek vagyunk mi, egy végtelenül bohém páros, akik tudnak egymáson és magukon is nevetni. És van egy vicces otthoni szokásunk is a viták kezelésére. Ez egy házi ’játékszabály’, amit a másik kezébe nyomunk összezördülés esetén, hogy olvassa el, mielőtt bármit is mondana. Tíz pontból áll, és az első, hogy ’Vegyél három mély levegőt, és jusson eszedbe, mit éreztél, amikor először megláttad a másikat!’ – ez a kezdeti élmények előhívása elnevezésű pont… – nevetnek mindketten hangosan, miközben Nóri mesél. – Ezt a kis párkapcsolati játékot javasoljuk mindenkinek, aztán vagy bejön, vagy nem. Nálunk ez annyira beválik, hogy az olaszos vitából röhögésben törünk ki.”

Fotó: Bognár Bogi

„Nóri és Mimi barátnők lettek”

Bár Nóri odáig van a párja humoráért, még rengeteget okot fel tudna sorolni, miért szereti olyan nagyon. „Palival hatalmas szerencsém van, mert egy erős férfi, aki azontúl, hogy mindenben támaszt nyújt, még végtelenül érzékeny is, és olyan jó ez az egyensúly. Nekem elengedhetetlen, hogy felnézzek a társamra, és rá feltudok. És így lehetek én Pali mellett igazi nő. És mindketten hiszünk a klasszikus férfi és női szerepekben” – meséli meghatódva a műsorvezető, majd a színész folytatja. „Ezt láttuk a családunkban, eszerint nevelkedtünk. Emlékszem, hogy amikor Nóri először megmutatta egy fotón a családját, már ott szembeötlő volt a köztük lévő összetartás – és erre vágyunk mi is. Majd amikor bemutatott a szüleinek, én pedig őt az édesanyámnak, ez még inkább egyértelművé vált.”

Nórinak Pali kislányával is remek a kapcsolata. „Édesapaként tudom, hogy az érzelmi biztonság az egyik legfontosabb, amit csak megadhatok Miminek. Éppen ezért nagy figyelemmel készültem rá, hogy a Nórival való találkozás emlékezetes és érzékeny pillanat legyen. Nagy boldogsággal tölt el, hogy barátnők lettek. Szerencsések vagyunk, hogy hármasban is harmóniában és szeretetben élünk – hangsúlyozza. – És hogy mit remélünk a jövőtől? Hogy egy hosszú és igaz közös ’utazás’ lesz a miénk. Erre vágyunk a legjobban!”

Megismerkedésük történetéről itt olvashatnak.

Kiemelt kép: Bognár Bogi

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!