Címlapsztori

Völgyi Zsuzsi: „Elválunk a férjemmel”

Minden remény szertefoszlott: jövő év elején hivatalosan is lezárja a házasságát az énekesnő, mert szeretné tiszta lappal folytatni az életét. Most először, csak a Storynak mesél élete legnagyobb kudarcáról.

Az énekesnő a végsőkig kitartott, türelmesen várt, és bízott benne, hogy férjének, Gábornak három év alatt sikerül felépítenie álmai házát, és kislányukkal, ­Glóriával mindhárman újra egy fedél alatt lakhatnak majd. Otthonuk azonban még mára sem áll biztos lábakon, Zsuzsi pedig belefáradt a sok ígérgetésbe. Reménye, hogy a család közös élete folytatódhat, évről évre távolabb került tőle, és a külön töltött idő alatt a szerelem lángja is kihunyt az énekesnőben.

„Évek óta egyedülálló anyuka vagyok”

„Egyszer csak azon kaptam magam, hogy eltelt egy év, és én Glóriával még mindig anyukámnál élek, a házunk pedig sehol sem tart. Aztán eltelt még két év, az otthonunk ugyanúgy élhetetlen, én pedig még mindig a férjem nélkül élek. Akkor már kettecskén a kislányommal a csepeli lakásomban – emlékszik vissza az énekesnő a fájó felismerésre, és a pontra, amikor elege lett. – Vajmi kevés a mindennapokban, hogy egy férj, egy édesapa egy héten egyszer-kétszer van a családjával. Miközben én egyedül vásárolok, cipekedem, intézem a gyerekünk életét, mellette pedig dolgozom. Rájöttem, hogy igaziból évek óta egyedülálló anyuka vagyok. Pedig nekem a család nem ezt jelenti. Nem erre vágytam, amikor ­Gábornak igent mondtam.”

Túl sok volt az ígéret

Zsuzsi élete legnagyobb kudarcának éli meg, hogy a kezdeti nagy szerelem ellenére Gáborral a közös, boldog jövő szertefoszlott. „Az a tisztességes, ha hivatalosan is lezárjuk a házasságunkat, és tiszta lappal kezdjük újra az életünket, külön-külön. Úgy döntöttem, jövő év elején beadom a válókeresetet, és elválunk a férjemmel – árulja el lapunknak az énekesnő. Döntését a férjével is megosztotta már, Gábor azonban még reménykedik, hogy minden rendbe jöhet közöttük. – A férjem még hisz benne, hogy visszatalálok hozzá, és egy család lehetünk, de én már nem kergetek kósza ábrándokat. Nagyon szeretjük egymást, de az én érzéseim időközben barátivá szelídültek. Túl sok volt az ígéret, és túl sok a csalódás.”
Gáborral ellentétben Zsuzsi úgy érzi, feldolgoznia sincs mit, az idő ezt már megoldotta. „Az évek alatt szépen lassan, szinte észrevétlenül múlt el bennem a szerelem. Nem egyszerű pontot tenni az i-re, de én ezt már nem élem meg traumaként. Szeretném, ha Gábor se tenné. Az csak nehezítené a dolgot.”

„Érzem, hogy még kelendő lehetnék” (Fotó: Smagpictures)

„Lefoglal a munka”

Egy előadó szívügyeire a legjobb gyógyír a zene. Zsuzsi a munkába temetkezik, a karrierje szárnyal. „Fél éve elindultam a tradicionális cigányzene vonalán. Patai Öcsi prímás segítségével sorra születnek a dalok. Emellett összeállt a Völgyi Zsuzsi Akusztik Quartett, december közepétől indulnak a koncertek. Öcsivel, Kökény Tomival és Balogh Lacival jazz-, django-, swingstílusban adunk majd elő régi dalokat – meséli boldogan az énekesnő, akinek régi álma vált valóra azzal, hogy végre más műfajban is kipróbálja magát. A két formáció mellett persze a Romantic története sem ért véget. – Egy hónapja volt egy kis leállás, de úgy tűnik, hamarosan folytatódnak a koncertek – bizakodik Zsuzsi. És mint kiderült, kényszerpihenőt az együttes frontembere, Gáspár Győző gyengélkedése miatt kellett tartaniuk. – A Romantic háromtagú, a közönség így szeret és vár minket. Győző nélkül ez nem működik, ő viszont nem volt jól. Ezeréves barátság köt össze hármunkat, és igyekeztünk őt mindenben támogatni, de ide már kevesek voltunk Katinkával. De kapott segítséget, és mára sokkal jobban van. Úgy látom, kijött a lelki mélységből, és együtt, újult erővel vágunk neki a koncerteknek.”

„Nem szeretnék egyedül megöregedni”

„Fiatalnak érzem magam ahhoz, hogy bezárjam a kaput. Ráadásul látom, érzem, hogy még kelendő lehetnék. Jó nekünk kettecskén a kislányommal, de azért vágyom egy társra, és hogy újra szerelmes legyek. Nem vagyok kapcsolatfüggő típus, de szeretnék együtt, szeretetben megöregedni valakivel.”

 

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!