Címlapsztori

Marsi Anikó – Gábor beilleszkedett a családba

Soha nem nyilatkozott sem a Palik Lászlótól való válásáról, sem új szerelméről, Gáborról. Ezért is furcsa, hogy most hirtelen a műsorvezető a férfival jelent meg a tévé kamerája előtt, ráadásul a fia társaságában.

Nem sokan gondolták volna még néhány hónappal ezelőtt, hogy Anikó olyan nyíltan vállalja szerelmét, mint ahogy azt az utóbbi néhány hétben két alkalommal is megtette a TV2 képernyőjén.

Demcsák Zsuzsa vallatta

A szemfüles tévénézőknek feltűnhetett, hogy a tévés október végén, halloween előtt, az egyik este szerepelt a Tények Plusz adásában, no nem mint műsorvezető, hanem mint interjúalany. A vele készült videóban otthona teraszán faragott tököt kisebbik fiával, Vincével, miközben felelevenítették, hogyan ünnepelték annak idején Spanyolországban a rémisztő ünnepet. Már önmagában az is meglepőnek számított, hogy a tévés a fiával mutatkozik a tévé képernyőjén, nem is olyan régen szinte elképzelhetetlen volt, hogy a gyerekeivel szerepeljen. Aztán nagy meglepetésre Anikó új párja, ­Gábor is feltűnt a riport végén, akinek azt a kedélyes feladatot adták, fejtse meg, melyik tököt faragta Anikó és melyiket a fia. Majd nagy nevetés közepette a riportnak vége lett.
Két hétre rá Anikó ismét a Tények Pluszban szerepelt, ezúttal azonban nem róla forgattak, hanem riporterként vállalt munkát a műsorban. Demcsák Zsuzsával készített interjút, egy napig kísérte a Farm VIP műsorvezetőjét. Sok minden szóba került köztük, munka, család, gyerekek, és persze természetesen Zsuzsa indiai férje, Krishan is, illetve az, hogy a férfi milyen jó hatással van a feleségére. Ezen a ponton Zsuzsa váratlanul visszakérdezett: „Látom, hogy szerelmes vagy, ez igaz?” – szegezte Anikónak, aki erre szemlesütve annyit felelt: „Ez igaz.” Mire Zsuzsa így folytatta: „Egyébként jó is, úgy csillog a szemed, hogy nem igaz. Nekem is mindig mondják, hogy amikor kiejtem Krishan nevét, akkor ilyen széles vigyor van a fejemen, és ezt látom rajtad is.” Anikó, bár nem palástolta érzelmeit, ezen a ponton rövidre zárta a beszélgetést. „Zsuzsikám, tudom, hogy rendkívül profi vagy abban, hogy zavarba hozz, de most én kérdezlek” – nevetett, és jegelték a témát.

A Tények kamerája előtt faragott tököt, amikor szerelme, Gábor megérkezett. Ott volt kisebbik fia, Vince is (Fotó: Smagpictures)

Eleinte teljesen elzárkózott

Az azonban jól látszik, a Tények műsorvezetője már nem titkolja érzelmeit a nagy nyilvánosság előtt sem. Igaz, még nem is nyílik meg teljesen, de valahol ez érthető. Egyszerre kell egy több évig tartó házasságot lezárnia magában, miközben váratlanul az új szerelem is bekopogtatott az életébe. Mindenesetre érdekes fordulat, hogy rövid időn belül kétszer is szóba került a magánélete főműsoridőben, főleg azok után, hogy válásával kapcsolatban sem adott interjút, ahogy új kapcsolatát sem kommentálta hosszú időn keresztül. A sajtó hiába próbálta szóra bírni, mindig visszautasította a megkeresését.
Sokáig mindenki csak találgatott – és tulajdonképpen máig csak az érintettek tudnak róla –, hogy Palik Lászlóval való házassága miért futott zátonyra. Hetekig állták a sarat a kitartó sajtóérdeklődés ellenére, mindenkit az érdekelt, hogyan tovább. A páros, így Anikó sem reagált semmit, nem lehetett tudni, hogy dolgoznak-e házasságuk megmentésén, vagy továbbléptek, lesz-e hivatalos válás, vagy egyelőre csak különköltöztek. Mi lesz a gyerekekkel, és így tovább. Ezért is ért sokakat derült égből villámcsapásként, amikor nyár közepén napvilágot látott a hír, hogy Anikó Szulák Andrea exével, Gáborral jött össze.

Előbb a gyerekek, aztán a nyilvánosság

A párost sokáig szinte sehol sem lehetett együtt látni. Lapunkkal akkoriban a közös ismerősük megosztotta, hogy a tévésnek kezdetektől fogva feltett szándéka volt, hogy fiai, Vince és Vilmos is jó kapcsolatot ápoljanak választottjával.
Aztán Gábor közösségi oldalára felkerült még a nyáron egy közös Balaton-parti romantikus fotó, ahogy a férfi hátulról öleli a tévést, és már akkor látszott, hogy Anikó megtalálta a helyét régi-új párja oldalán, és jobban van a válása után. Később aztán még bensőségesebb fotókat közölt róluk a Bors, ahogy épp forró csókot váltanak a TV2 székházának bejárata előtt. Igaz, nem önszántukból pózoltak, paparazzofelvételek voltak a képek. Akkor egyébként az is kiderült, hogy Anikó aznap a munkahelyén is bemutatta új kedvesét, hogy legalább munkahelyén tiszta vizet öntsön a pohárba, és elejét vegye a folyosói pletykáknak, találgatásoknak.
Nagyon úgy tűnik, Anikó a fontolva haladók táborát erősíti, hiszen először a gyerekeinek, majd a szűk környezetének mutatta be a férfit, előttük vállalta a kapcsolatot. Úgy fest azonban, egyre közeledik a nap, amikor a nagy nyilvánosságnak ismét bepillantást enged szerelmi életébe.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!