Napi friss

Lebuktak a Kőgazdag fiatalok: kellékpénzt használnak a műsorban

Lehet mégsem olyan kőgazdagok?

Dancsó Péter évek óta az egyik legkedveltebb YouTuber, Videómánia nevű csatornáján a legnagyobb érdeklődést vagy megbotránkozást kiváltó médiaaktualitásokat dolgozza fel szórakoztató formában. Általában a tévéműsorokból, filmekből és a sztárvilág drámáiból inspirálódik. Az igen nagy megosztottságot kiváltó reality, a Kőgazdag Fiatalok már a 2. évaddal került újra a TV2 képernyőjére hétköznap esténként, ezt pedig Dancsó Péter sem hagyhatta szó nélkül.

A megszokott gúnyos elemzés mellett egy, a műsor koncepcióját tekintve hitelesség romboló bakit is kiszúrt, amit a videó során többször is nyomatékosít a nézőkben: „Várjál már, fiacskám! Mi van odaírva? Kellékpénz? Nem mertek rendes pénzt használni egy olyan műsorban, ami a pénzről szól. De érthető, hogy nem használtak rendes pénzt a forgatáson, nehogy már az alulfizetett TV-s stáb elcsaklizzon közbe belőle párat. Ennek a kellékpénznek a gyártója, biztos jól megszedte magát ezen a műsoron. Ő biztos, hogy kőgazdag lett belőle” – fejtette ki Dancsó azután a jelenet után, ahol egy ajándék luxusautó csomagtartóját felnyitva egy nagy rakás „készpénz” látható az egyik szereplőnél.

A kép bal felső sarkában jól látható a kínos részlet (Fotó: Youtube/Videómánia)

Bár a szereplők azt nyilatkozták, hogy nincsenek megjátszott események, és ők tényleg így élik az életüket, mégis felmerül a kérdés: igazából akkor mi is a valóság…?

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárotthon különszáma!

A Story őszi különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!