Napi friss

Farkasházy Tivadar a felesége betegségéről vallott: „A nap 24 órájában rám szorul”

Még Budapestről is elköltöztek, hogy Mimi a kedvenc városában élhessen.

Farkasházy Tivadar mindennapjai jó ideje felesége, Mimi ápolásáról szólnak. A 78 éves humorista őszintén mesélt róla, hogy neje sajnos komoly betegséggel küzd. „Úgy hozta a sors, hogy most a nap 24 órájában rám szorul – kezdte Farkasházy Tivadar a Klubrádióban. – Mimi nincs jól, viszont gyönyörű napokat töltünk együtt. Soha nem voltam ennyit a feleségemmel, és most jóváteszek valamit azokból a bűnökből, amiket a családommal, főleg a gyerekeimmel szemben elkövettem, hogy helyettük ifjú humoristákkal foglalkoztam. Viszont sokkal többet nevet, sokkal többet mosolyog, apró, finom poénokat észrevesz, aminek nagyon örülök, csak hát a szomorúság több mint az öröm.”

A humorista nem kívánta elárulni, hogy Mimi egészen pontosan milyen betegséggel küzd. Csupán annyit felelt az ezt firtató kérdésre: „Fogalmazzunk úgy, hogy helyhez van kötve, és az állandó segítségemre szorul.”

A házaspár egykor Budapesten élt, ám több éve már Balatonfüreden élnek egy garzonban. Miminek ugyanis az a kedvenc városa. „Sok baj volt a szívével, a cukrával, évente járt ide a szanatóriumba, itt érzi otthon magát – árulta el Farkasházy Tivadar. – Beszűkült számára a tér, és itt tudom két kisszobában őt ellátni, sokkal jobban.”

Kiemelt kép: Korponai Tamás/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!