Egyéb

Peter Srámek nem giccses volt, hanem érzelmes – Galéria!

A valós érzelmek és a giccs között nagyon vékony a határ. A sztárok színvonalasan teljesítettek.

Tegnap este véget ért a TV2 zenés gigaprodukciója, a Sztárban sztár All Stars: a döntőbe bejutott Gubik Petra, Oláh Gergő, Peter Šrámek és Puskás-Dallos Peti. És eljött az a pillanat, amikor a Sztárban sztárból, Sztárban sztárban sztár lett, ugyanis a versenyzők nem csak belebújtak valaki bőrébe, de még egy kollégát is kaptak maguk mellé.

  • Oláh Gergő Emilióként énekelt Radics Gigivel,
  • Gubik Petra Marsalkó Dávid bőrébe bújt, hogy Rúzsa Magdival daloljon,
  • Szinetár Dóra lett Peter Srámekből Kasza Tibi oldalán,
  • és visszatért a TV2-re Curtis is, aki a Majkának maszkírozott Puskás Peti mellett rappelt.

A Story.hu még pénteken arra kérte olvasóit, hogy szavazzák meg, ők kit szeretnének a 9 fordulós adássorozat győztesének. Az eredmény rendkívül szoros volt, Gubik Petra és Peter Šramek fej-fej mellett haladt. A népakarat teljesült: Végül Tilla mellett ők maradtak szombat este, miután Puskás Peti negyedik, Oláh Gergő pedig harmadik lett.

A zsűri minden versenyzőt egyformán méltatott, hangsúlyozták, hogy jó, hogy nem kellett pontozniuk, mert számukra is nehéz lett volna a választás. Oláh Gergő alázatos tehetségét, Puskás Peti rendkívül változatos dalválasztását és professzionálisan kimunkált produkcióit is az egekbe magasztalta, míg Gubik Petra androgün képességét emelték ki, ami azt jelenti, hogy a férfi és a női karakterekben is teljesen képes volt a saját személyiségét elrejteni. Természetesen Peter Srámeknek is jutott a dicsérő szavakból, aki – Hajós András szerint—a valós érzelmek és a giccs között képes meghúzni a nagyon vékony határt.

Olajos Piroska emlékezetes fotó a döntőről!

kiemelt fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!