Napi friss

Gólyahír! Érkezik az átoktörő Nyerő Páros-baba

Herceg Dávid és felesége, Bianka második gyermeke a villában fogant meg.

Mi törhetné meg a Nyerő Páros átkát – a nyolc évad eddig mérlege ugyanis 15 szakítás – mint az, hogy egy kisbaba fogan meg a villában? Nos, úgy tűnik, ez is eljött, ugyanis Herceg Dávid és felesége, Herceg-Pál Bianka nem tagadják, második gyermeküket a műsornak köszönhetik.

A páros kapcsolata igazi tévés szerelem: évekkel ezelőtt az X-Faktor válogatóján ismerték meg egymást, és a barátság szerelemmé alakult. Azóta született egy kisfiuk, a most 3,5 éves Noa, aki már nagyon várja a kis tesó érkezését. Ugyanakkor nem volt egyszerű a teherbeesés, hiszen mint kiderült, Biankának előbb le kellett küzdenie egy betegséget, orvosi utasításra pedig fogynia kellett 10 kilót. Herceg Dávid azt mondja, ez utóbbi meglepően gyorsan sikerült párjának, és a Nyerő Páros villájába már úgy érkeztek, hogy minden adott volt az újbóli próbálkozáshoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Herceg-Pál Bianka (@biuspal) által megosztott bejegyzés

Sőt még annál is több, hiszen a műsor elején olyan jól szerepeltek, hogy elsőként költözhettek be a villába, így a legnagyobb, minden luxussal ellátott szobát kaphatták meg. „Mondtam Dávidnak, hogy ha már sikerült leadnom ezt a 10 kilót, akkor próbálkozzunk bent a Nyerő Párosban, és hát utólag kiderült, hogy össze is jött” – mondta nevetve a Fókusznak Bianka, Dávid pedig hozzátette, nem is számítottak arra, hogy ilyen hamar sikerül megfogannia a picinek. „Azt gondoltam, hogy akkor kezdünk bele a babaprojektbe, ha majd elmegyünk pihenni egyet év végén. Lemegy a Sztárbox, lemegy minden műsor, pihenünk, mert azért ez kemény év volt. Nagyon meglepett, és először le kellett ülepednie a dolognak, de aztán nagyon örültem” – mesélte az énekes.

A boldog páros már tudja a baba nemét is, de egyelőre nem árulják el, hogy Bianka kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!