Napi friss

Szörnyű feladat vár Liam Payne exére

Mindenki arra vár, hogy Cheryl Cole mit oszt meg egykori kedvese halálának hírére. Ám neki most nem ez az első.

Borzasztó hírre kelt ma a világ: 31 éves korában meghalt Liam Payne. Egyelőre annyi ismert, hogy a One Direction egykori tagja Argentínában egy szálloda erkélyéről zuhant a mélybe, és azonnal meghalt. A hírek szerint a dél-amerikai országba utazott vele kedvese, Kate Cassidy is, ám ő a tragédia előtt két nappal hazament.

Egyelőre mindenki arra vár, hogy megtudja, mi vezetett a végzetes esethez, ahogy sokan Liam Payne egykori kedvesének, Cheryl Cole-nak a reakciójára is kíváncsiak. Hiszen az énekesnőnek és a fiatal énekesnek van egy hétéves kisfia, Bear, így őt is mélyen érinti a szörnyű tragédia. Cherylre rettenetesen nehéz feladat vár: el kell mondania kisfiának, hogy édesapja nincs többé. A gyermeket a szülei eddig is óvták a nyilvánosságtól, most minden bizonnyal még nehezebb dolga van az édesanyjának, hogy elzárja kisfiát a tragédiáról szóló hírektől.

Liam Payne és Cheryl Cole 2016-ban immár szülőként

Cheryl Cole és Liam Payne először 2008-ban találkoztak a brit X-Faktorban. Liam versenyző volt, míg a nála tíz évvel idősebb énekesnő az egyik mentor. A fiatal zenész akkor nem jutott tovább, de 2010-ben sikerrel járt, és a One Direction tagjaként egy csapásra világsztár lett. Ezután ugyan keringtek pletykák a kapcsolatukról, végül csak 2016-ban vállalták fel szerelmüket – miután Cheryl elvált a férjétől.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cheryl 💕 Liam (@cheryl_liam_) által megosztott bejegyzés

2017 februárjában született meg kisfiuk, Bear, majd 2018-ban bejelentették a szakításukat. Liam Payne akkor hangsúlyozta, továbbra is nagyon szeretik egymást mint család. A szakítás ellenére a kisfiával sem szakadt meg a kapcsolata, sőt. Hetente találkoztak, és akkor minden idejét és figyelmét a gyermekének szentelte.

Kiemelt kép és fotó: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!