Napi friss

Liam Payne halála: esélye sem volt túlélni a 40 méteres zuhanást

Hétéves kisfiát hagyta hátra a tragikus körülmények közt meghalt világhírű énekes.

Szörnyű hír söpört végig a zenei világban: a One Direction egykori énekese, Liam Payne tragikus körülmények között elhunyt. A CNN számolt be rendőrségi forrásokra hivatkozva a balesetről, miszerint a 31 éves zenész egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről esett ki, és szörnyethalt. A kiérkező mentősök a Daily Mail információi szerint hiába érkeztek meg mindössze 7 perc alatt, a fiatal férfi az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, és már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Orvosi beszámoló szerint az azonosítását csak az útleveléből tudták elvégezni…

Rajongók gyűlnek a Casa Sur Hotel előtt, ahol Liam Payne tragikus körülmények között elhunyt (Fotó: Getty Images)

Egyelőre nem tisztázott, hogyan eshetett ki Liam a 40 méteres magasságból. Ugyanakkor a rendőrségi közlemény szerint egy agresszív férfi miatt érkeztek ki a szállodához, aki kábítószer és alkohol hatása alatt állhatott. Több szemtanú arról számolt be, hogy Liam dühkitörést kapott a szálloda halljában, és összetörte a laptopját, ezután felkísérték a szobájába, ahol, úgy tudni, tovább folytatta tombolást, és szétverte a berendezést.

Hétévés fiát hagyta hátra

Liam Payne nemrégiben ünnepelte 31. születésnapját, és még utoljára láthatóan boldogan készített egy szelfit párjával, Kate Cassidyvel a Snapchatre. Sőt a posztjai szerint már a halloweeni jelmezét tervezte, ami egyébként egy Forrest Gump-maskara lett volna. A fotóik tanúsága szerint meghitt hangulatban, pihenéssel töltötték az időt barátnőjével. Korábban Cheryl Cole volt Liam párja, szerelmük gyümölcse 2017-ben született meg, és a Bear Gray nevet kapta.

Az X-Faktorban a harmadik helyig jutott a One Direction, de annál nagyobb volt a műsor utáni sikerük (Fotó: Getty Images)

Újra összeállhatott volna a 2010-es évek sikerzenekara

Zokogó rajongók tömege gyűlt össze a szálloda előtt, hogy gyertyát gyújtsanak Liam emlékére. Nem is csoda, a One Direction ugyanis néhány éve még az egyik legkeresettebb fiúzenekarnak számított. Liam mindössze 14 éves volt, amikor feltűnt a brit X-Faktorban, és teljesen lenyűgözte a zsűrit előadásával.

Később, második nekifutásra lett a One Direction énekese, a csapatot Simon Cowell és Nicole Scherzinger boronálta össze a műsor során. A Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson és Niall Horan alkotta csapat 2015-ben oszlott fel. Előtte sikert sikerre halmoztak, öt Brit Awards, négy MTV Video Music Awards díj és sok milliárd YouTube-megtekintést hoztak össze. Ezután Liam Payne szólókarrierbe kezdett, de pont idén merült fel, hogy újra összeállna a banda. A feloszlás kiváltója, Zayn Malik ugyanis meglebegtette egy interjúban, hogy szívesen visszatérne a csapathoz. Sajnos régi formájában erre már sosem kerülhet sor.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!