Napi friss

Galambos Lajcsi bonyolult kapcsolatban él: „Én nem tudok udvarolni járni”

Titokzatos barátnője úgy van vele: ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez.

Galambos Lajcsi hónapok óta házi őrizetben van, ám ez mégsem szegi kedvét, tele van tervekkel, célokkal. „Vissza akarok térni, ez nem kérdés. És nem úgy akarok visszatérni, mint egy megvert kutya – mondta a Mokka riporterének, aki az otthonában látogatta meg a zenészt. – Olyan típusú műsorral készülök, aminek az alapelemei megvannak, de azért az meg fog újulni. Érzem magamban az erőt.”

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Mint mondta, meghatározott időben elhagyhatja az otthonát, de mivel ez ritkán adatik meg, kénytelen a birtokán feltalálnia magát. A gyerekei vele élnek, ezt kimondottan élvezi, azt már kevésbé, hogy a titokzatos szerelmét – akinek még a korát sem árulta el, vagy azt, mivel foglalkozik – még egy randevúra sem tudja elvinni. „Egy nagyon szép és jó lelki kapcsolatban élek – a gyerekeimen kívül – egy kedves hölggyel is – mesélte Galambos Lajcsi, majd feltették neki a kérdést, pusztán lelki kapcsolatról van-e szó. – És testi is… Nyilván ez most egy különleges helyzet. Én nem tudok udvarolni járni” – jegyezte meg, majd hozzátette, barátnője jár át hozzá.

Mint kiderült, ez egy régi kapcsolat, ami már akkor is megvolt, amikor még javában tartott a bírósági pere. Ettől függetlenül a gyerekei csak részben fogadták el a párját. „Apának joga van a boldogsághoz – most épp Lalát idéztem, a nagyobbik fiamat. De mindenkinek megvan a véleménye, és hát megvan a távolságtartása… Én csak annyit kértem tőlük, hogy adják meg az esélyt ennek a hölgynek.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!