Napi friss

Sánta Laci intő jelre lett figyelmes a kisfiával kapcsolatban

Rengeteg helyzetben kell helytállnia Sánta Lacinak. Az utóbbi időben a színházi próbákon és előadásokon túl boksz­edzések is tarkítják az életét, de persze így is az apaság maradt a legfontosabb számára.

A zenés színházi világ egyik legfoglalkoztatottabb színésze Sánta Laci, aki a Sztárbox versenyzőjeként a tánccipőt bokszkesztyűre cserélte. „Április végén kértek fel a versenyben való részvételre, akkor kezdtem meg a felkészülést a Sztárboxra – kezdi Laci. – Az április-május-június ráadásul nekem a színházban is nagyüzem volt, csak délelőttönként maradt némi időm a készülésre. Nyáron viszont kivételesen nem szerepeltem egy nagy nyári vidéki produkcióban sem, csak néhány előadásom volt korábban már játszott darabokban, így több időm maradt a bokszra is. Nyáron, amikor nem volt iskola, a kisfiam, Lacika sokat jött velem az edzésekre, ennek eredményeként már most azt mondja: ő bokszoló akar lenni. Nem csoda, hiszen azt látta, hogy engem is teljesen beszippantott ez a világ, és a mindennapjaim részévé vált. Augusztusban kezdtük folytatni A nyomorultak próbáit a Madách Színházban, amit vadonatúj szereposztásban mutattunk be szeptemberben. Szóval hol bunyózni jött velem, hogy a színházba. Amióta megy a suli, könnyebb a logisztika.”

Az apuka, bár jól látja, hogy milyen pozitív hatása lehet az ökölvívóedzéseknek, azért a fiát, Lacikát még szeretné távol tartani a ringtől. „Idén kezdte a másodikat, már nyolc és fél éves, és azt látom, hogy a boksszal jól le tudja vezetni a felesleges energiáit, de azért úgy gondolom, hogy ebben a korban még szeretném ettől távol tartani. Mert bár fegyelemre tanít és fejleszti a koncentrációt is, mégis azt érzem, hogy egyúttal erősíti benne a verekedés iránti vágyat, és ettől egyelőre szeretném távol tartani. Persze valóban sokat ott volt velem a teremben, hiszen nem engedhetem meg magamnak, hogy egész nap bébiszitter legyen vele. Ott eleve csomó mindent látott, megtanulta a különböző kifejezéseket. Az mondjuk, intő jel volt, amikor a vakáció előtt, az utolsó hónapban már edzéseket tartott a suliban a többieknek. Egy szó mint száz, egyelőre nem erőltetném, hogy bokszoljon, de nem könnyű visszatartani tőle.” Ha kíváncsi a cikk folytatására, keresse a Story őszi különszámát az újságárusoknál!

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!