Külföldi sztár

Anne Hathaway 20 év alatt neveletlen hercegnő lett

Visszatér a vígjáték harmadik része. Csak közben egyre több kínos hír lát napvilágot a főszereplőről.

Annak idején még bájos, szerény, közvetlen lányként robbant be a köztudatba Anna Hathaway, a hollywoodi siker, pénz és népszerűség azonban, úgy tűnik, hamar a fejébe szállt a filmcsillagnak. Legalábbis ez a hír járja a Neveletlen hercegnő sztárjáról, aki 20 évvel a sikerfilm folytatása után ismét Mia Thermopolis bőrébe bújik.

Filmbeli nagymamáját Julie Andrews játszotta (Fotó: Getty Images)

A 41 éves világsztár a közösségi oldalán adta hírül, hogy hamarosan harmadik résszel debütál sokak kedvenc vígjátéka. „Csodák márpedig vannak” – írta az Instagram-oldalán Anne Hathaway, megerősítve a régóta terjengő pletykákat a kasszasiker folytatásáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anne Hathaway (@annehathaway) által megosztott bejegyzés

A filmrajongók öröme határtalan, a színésznő visszatérésének azonban nem mindenki örül, amióta Anne-ről kiderült, valóban neveletlen, az elmúlt időben ugyanis több kínos történet is napvilágot látott róla. Például hogy roppant nagyképű, a rajongóival borzasztóan lekezelően viselkedik, évekkel ezelőtt ráadásul még egy újságíróval is meggyűlt a baja. A roppant kellemetlen esetről a TikTokon terjed egy videó.

@joysparkleshine

Anne Hathaways RUDE Interview. Is She the Next Blake Lively?! #celebritytiktok #anne #annehathaway #annehathawayedit #fyp #foryou #foryourpage #foryoupage #fypシ #news #breaking #breakingnews #trending #viral #omg #wow #celebrity #celebritynews #celebritygossip #gossip #rude #gross #kjerstiflaa

♬ original sound – Joy

Kjersti Flaa norvég újságíró még 2012-ben, A nyomorultak című filmmusical kapcsán állt elő azzal az ötlettel, hogy kérdéseit énekelve teszi fel a színészeknek, akiktől dallamos válaszokat vár. A koncepció mindenki tetszését elnyerte, leszámítva Anne Hathawayt. Végül ő is kötélnek állt, ám az interjú így is botrányba fulladt, miután a filmcsillag teljesen ellehetetlenítette a beszélgetést azzal, hogy mindenre egyszavas válaszokat adott. A botrányos felvétel persze futótűzként söpört végig az interneten, amiért aztán Anne a képviselőjén keresztül kért bocsánatot az újságírótól.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!