Napi friss

Sírva búcsúzott a Házasodna a gazda szereplője: „Ha később találkozunk…”

A párkereső műsor nézői érzelmes pillanatoknak lehettek szemtanúi.

Szerencsés helyzet, ha két összeillő ember jókor, jó helyen találkozik, és esélyt adnak egymásnak és egy boldog kapcsolatnak. Sajnos úgy tűnik, a Házasodna a gazda két szereplője, Vivien gazda és Lengyel Sándor egyszerre döbbentek rá: találkozásuk nem jó időpontban következett be. A párkereső műsor csütörtök esti adásában sírva vallották meg a másiknak, hogy bár érzik egymás iránt a vonzalmat, valami mégsem működik közöttük. „Őszinte leszek, és határozott – kezdte Sanyi. – Úgy érzem, nem vagy túl a volt kapcsolatodon. Nem tudsz még úgy nyitni felém sem. Én úgy gondolom, nem tudnék veled elutazni, ha engem választanál” – mondta sírástól elcsukló hangon Sanyi, aki úgy határozott, befejezi a Viviennel való ismerkedést, és hazamegy.

A gazdasszony sírva hallgatta kérője szavait. „Te egy csupa szív ember vagy. Lehet, ha nem most találkozunk, hanem sokkal később, akkor ez máshogy alakul” – mondta kisírt szemekkel Vivien.

Sanyi a kamerák előtt később úgy fogalmazott, úgy érezte, az igazira talált a gazdasszony személyében. „Ő lehetne a harmadik feleségem, de úgy érzem, nagyon sok van még benne a régi kapcsolatából. Nagyon fog hiányozni Vivi, de tudom, hogy jó döntést hoztam. Biztos vagyok benne, fogunk még találkozni.”

Kiemelt kép: rtl.hu/Házasodna a gazda

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!