Külföldi sztár

Az egykori Sandokan remek formában van: negyedik felesége majdnem harminc évvel fiatalabb nála

Az egykori maláj tigris, azaz Kabir Bedi ma sem unatkozik, a nyolcvan felé közeledve is roppant aktív életet él.

Lassan ötven éve lesz, hogy a Maláj tigris című sorozat 1976-ban a képernyőkre került, és egy csapásra világsztárrá tette a Sandokant alakító indiai színészt. Most új szériában dolgozzák fel a maláj kalóz történetét, amelyet jövőre mutatnak majd be. Ebben a Kabir Bedihez hasonlóan karakteres arcú, jóképű török színész, Can Yaman alakítja Sandokant, és a 34 éves színész már enélkül is körülrajongott sztár a hazájában. A Róma környékén forgatott új sorozatban kicsit más szemszögből élvezhetjük Sandokan kalandjait, és holly­woodi színészek is felbukkannak majd benne.

Két új filmje is van

Hogy lesz-e olyan sikeres az új Sandokan, mint az eredeti volt, az majd elválik. Közben az egykori címszereplő már benne jár a korban, a 79. születésnapja felé közeledik. Nyugdíjba vonulni azonban még nem jutott eszébe. Hogy mennyire nem, arról Bedi a minap épp egy kis sztorit is megosztott az Instagram-oldalán, ahol egyébként, idős kora dacára, kifejezetten aktív: „Igaz történet… Egy idősödő delhi üzletember azt kérdezte tőlem a reptéren: ’Mondja, végleg visszavonult a filmezéstől?’ Mire én: ’Dehogy, két sorozatom is fut éppen, és egy filmemet is vetítik, a hétvégén pedig Torinóba utazom az új olasz mozim bemutatójára.’ Ő hitetlenkedve nézett rám: ’De hiszen a 80-as évek sorozatai óta semmiben nem láttam.’ Kezet ráztam vele, és azt válaszoltam: ’Azt hiszem, ön vonult vissza a filmnézéstől, uram.’” Tény, hogy az egykori Sandokan ma is fáradhatatlanul dolgozik, épp egy indiai streamingcsatornán futó sorozatot forgat.

Can Yaman lesz a remake sorozat főszereplője

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

• CAN YAMAN • ENGLISH (@canyaman.english) által megosztott bejegyzés

Nyolc éve nősült újra

A magánéletében sem diktál éppen öreges tempót. Egy nappal a 70. születésnapja előtt nősült újra, méghozzá negyedszer. Feleségével, Parveen Dusanj-csal idén ünnepelték a nyolcadik házassági évfordulót. Az Angliában született, nála közel három évtizeddel fiatalabb asszonnyal amúgy régebben kezdődött a szerelem, lassan két évtizede vannak együtt. Azután szerettek egymásba, hogy Bedi 2005-ben elvált a harmadik feleségétől, a tévés műsorvezető Nikki Beditől. Előző, második neje egy angol divattervező volt, Susan Humphreys, tőle született a fia, Adam, aki ismert modell, de a kifutózás mellett színészkedik is. Első házasságából is lett két gyereke: a színésznőként, tévésként és újságíróként is ismert Pooja 54 éves, fia, Siddharth azonban alig 26 évesen öngyilkosságot követett el, miután skizofréniával diagnosztizálták.

Negyedik feleségével húsz éve szeretik egymást

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kabir Bedi (@ikabirbedi) által megosztott bejegyzés

Elmondja a véleményét

Bedi és felesége sokat utazgatnak, és gyakran megfordulnak Olaszországban, ahová a színész gyakorlatilag hazajár. Hiszen játszott olasz sorozatokban is, és a mai napig óriási sztárként tisztelik, 2010-ben még lovaggá is ütötték. A színész emellett a hazájában, Indiában társadalmi véleményformáló is: gyakran ír a helyi lapokba, és tévés vitákban is ki szokta fejteni a véleményét politikai és szociális témákban. Egy memoárt is megjelentetett, ebben elmeséli az életét, amely majdnem olyan kalandos, mint a híres filmbeli kalózé.

A büszke nagypapa

Nem csak Bedi lánya, Pooja lett színésznő, az ő lánya is. A 26 éves, bombázó Alaya eddig már fél tucat filmben játszott, a híres nagypapa pedig rendkívül büszke rá. Unokája Srikanth című, új filmjét – amely egy vak fiú és egy lány szerelméről mesél – nem győzte ajánlani a rajongóinak. „Mindenkinek látnia kell, Alaya tündöklő alakítást nyújt benne” – áradozott.

Kiemelt képek: Archív, Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!