Napi friss

Házasodna a József: „Mulya vagyok, kis mamlaszka”

A Házasodna a gazda Józsefjéről nehéz eldönteni, hogy félve vágyakozik, vagy a vágyaitól fél.

Az RTL Házasodna a gazda szerkesztőinek legjobb döntése volt, hogy adtak még egy esélyt Józsefnek, akinek udvarlási technikája igazán üde színfoltja a műsornak. Az 55 éves, kétszeresen elvált apáért idén három hölgy szállt versenybe. A jelek szerint Nádai Anikó a gazda ízlése szerint választotta ki a jelölteket, akiket hétfő este személyesen is megismert.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

A tévé előtt ülve, úgy tűnt, hogy József lélegzete Erikától állt el leginkább. Ami nem is csoda, mert a szépségtanácsadó hölgy egy szexi ruhát vett fel az első randira. József pedig egyből kódolta, hogy szerinte Erika mit akart üzenni az öltözetével.

Erika ruhája tetszett József gazdának (Fotó: RTL)

„Oh, remek ruhád van. Azért nem fogtad magad vissza. Úgy gondoltad, hogy amire Jóska vadászik, azt vegye már észre, hogy itt van a szeme előtt. Igaz? Erre gondoltál? Igen, ilyen legyen, olyan, aki harcol értem, aki akar engem. Az meg is fog engem szerezni, mert én ilyen mulya vagyok, ilyen kis mamlaszka – jellemezte magát József, aztán még biztosabbra ment.  – Valójában én nem vagyok olyan mulya, de mégis a kezdet, a kezdeményezés, a bátorítás, az kell. Meg még kell valami: varázslat! Ha az van, akkor oké minden” – magyarázta az 55 éves felsőlajosi fóliás gazdálkodó.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!