Napi friss

Meglepő kijelentés: „Az Ázsia Expressz egyszerre álom és rémálom”

A műsor vezető kreatív producere szólta el magát.

Az Ázsia Expressz készítői egyetértenek abban, hogy a tavalyi mexikói forgatás volt a legnehezebb a műsor történetében, hiszen ott az éjszakában gyakorlatilag lehetetlen volt mozogni, és kis túlzással azon kellett izgulni, mindenki túléli-e a kalandot. Ám a legutóbbi évad, ami a Fülöp-szigeteken és Tajvanon forgott, sem volt teljesen veszélytelen. „Az Ázsia Expressz egyszerre egy álom, de egy rémálom is logisztika szempontjából. A legtöbb reality egy helyszínen forog, tudsz rájuk vigyázni, tudsz róluk gondoskodni, tudod, hogy jó helyen vannak. Itt azt se tudod, ki hol van, jól van-e, de igyekszünk rájuk vigyázni” – mesélte a Balázsék reggeli rádióműsorban az Ázsia Expressz vezető kreatív producere, Katona Andor.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

A tévés szakember azt is elárulta, hogy a veszélyes helyzeteket úgy igyekeztek kivédeni, hogy a párosokkal mindig ment egy helyi is az operatőrön kívül, aki mindig ellenőrizte, hogy a versenyzők kihez ülnek be a kocsiba, vagy kiknél kapnak helyet éjszakára. Ők jelzik, ha problémásnak gondolják a helyzetet, de a szereplők pánikgombot is kaptak, ami GPS-koordinátákkal követi le, épp merre járnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

A Rádió 1 reggeli műsorában az idei évad egyik nagy kedvence, Tilla is mesélt a kalandokról. „Én szerettem a legeslegjobban a stábból a forgatást, pedig hat kilót fogytam. Azon múlik, hogy ki az, aki hajlandó elviselni, hogy valami nincs. Azok bírták jobban, akik nem ragaszkodnak ahhoz, hogy egyenek, vagy jó helyen aludjanak. Ebből lesznek a nagy hisztik. De meg kell védjem a játékosokat, mert én tudom, hogy sokkal, de sokkal nehezebb volt. Amikor kiborulnak, abba nagyon nagy felhalmozódás van” – mondta Tilla, aki azt is elmesélte, hogy már kifelé menet, a repülőn megtörtént vele a baj. Ráharapott ugyanis egy olívabogyóra, amiben benne volt a mag. Gyakorlatilag kitört a foga, és bár ellenőrizte a leszállás után egy helyi orvos, ott egészen más minőségű az egészségügyi szolgáltatás, mint Európában.

Jöhet a folytatás?

Az idei izgalmakat fokozta, hogy földrengésekkel gazdagon tarkított országokban járt a stáb. Sokáig egyébként a koronavírus-járvány miatt nem tudtak ázsiai országokban forgatni, de Katona Andor most elárulta, már vannak terveik a következő évadra, és nagyon örülne neki, ha legközelebb is ezen országok egyikébe utazhatnának.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!