Napi friss

Nyomorogva, patkányok között élt a luxusfeleség lánya

Yvonne Dederick gyereke életveszélyben volt Amerikában.

Míg itthon luxuskörülmények között, gondtalanul élt Yvonne Dederick lánya, addig az Egyesült Államokban embertelen környezetben, nyomorogva tengette a napjait a félig magyar, félig amerikai származású rapper.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Catherine Dederick, ismertebb nevén Mardoll 17 éves korában döntött úgy, hogy a jómódú gyerekkort maga mögött hagyva, New Yorkban próbál szerencsét, ám a rideg valóság hamar arcul csapta a luxusfeleség gyerekét. „Az első évben nagyon gyorsan felnőttem, mert rájöttem, hogy nem szabad ilyen naivnak lenni, és mindenkinek elhinni, hogy jót akar nekem. Nagyon sok pofont kaptam, például kihasználtak anyagilag, voltak pasik, akik azt mondták, hogy szeretnek, de nem úgy volt. Meg persze ott volt a veszély is, hogy nem volt a legjobb ötlet csak úgy elmenni bulizni, mert ott tényleg nagyon rossz dolgok történhetnek, persze itt is megeshet, de ott ez még durvább. Voltak olyan esték, amik után csoda, hogy még élek” – vallotta be a Ki vagy te valójában? podcastban.

Mardoll, aki eleinte kollégiumban lakott, később albérletbe költözött, ahol még szörnyűbb körülmények vártak rá. „Nagyon jóban lettem egy lánnyal, akivel össze is költöztünk az első lakásunkba. Az gyakorlatilag egy ’cipősdoboz’ volt, tele patkányokkal, gusztustalan. De imádtuk, mert az volt az első, hogy azt érezhettük, felnőttek vagyunk. A 17. emeleten laktunk, és olyan is volt, hogy egyszer, amikor nagyon esett az eső, rám szakadt az egész plafon!”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!