Napi friss

Azahriah-t elengedték a rajongói

A fiatal zenész mindenki meglepetésére bejelentette, hogy egy időre háttérbe vonul, de legalább ennyire meglepő, hogy rajongói szerint is pihennie kell.

Szomorúan veszik tudomásul Azahriah rajongói, hogy egy ideig biztosan nélkülözniük kell kedvencüket. Azi ugyanis vasárnap saját YouTube-csatornáján jelentette be, hogy egy időre visszavonul.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

„Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni. Nem tudom, mikor találkozunk legközelebb, de biztosan érzem, hogy az a jelenés nagyobb lesz, mint bármi eddig. Őszintén hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgést, nagyon vigyázzatok magatokra, keressétek a saját utatok, és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek, és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz. November végén jön a film/pusi koncertfilm, most meg lemegy az eu tour, eztán egy darabig felszívódok. Szeretlek titeket” − írta Azahriah, mire rögtön ömleni kezdtek a kommentek.

A legtöbben engedélyezték számára a feltöltődést, jelezve, hogy nagyon várják, hogy visszatérése mekkorát fog majd szólni. „Nagyon ügyes és jó lépés. Amikor már az embereknek kezd kicsit sok lenni, hogy mindenki Azahriah-fan, akkor jön a szünet. Mert hiába finom egy kaja, ha mindennap azt eszed, megunod, sőt talán még meg is utálod. Ritka az az előadó, aki ezt meglátja és tud ’szünetet’ tartani. Pedig ha a csúcson hagyod abba, akkor ugyanoda is érkezel vissza, eltelhet bármennyi idő” − írja Azi egyik rajongója, akivel sokan egyetértettek, és szeretetükről is biztosították a 22 éves előadót. „Ez a sok komment olyan, mint egy nagy ölelés, ennyi pozitív vibe és szeretet, és mind azért, mert látják, hogy a zenéd a szívedből jön, és segítesz magadnak és másoknak is abban, hogy feldolgozzák mentálisan ezt a mai traumáktól teli világot. Az egészség meg a család a legfontosabb, és remélem, jól kipihened magad, mert ilyen túlpörgetett ütemet nem lehet szünet nélkül bírni. Ajánlom a túrázást vagy bármit, amit a természetben csinálni lehet, jól fel tud tölteni. Hálásak vagyunk azért, hogy vagy, és hogy így határokon és életkorokon keresztül egyesíteni tudtad az embereket a zenéddel. Vigyázz magadra és az egészségedre” – írta egy másik rajongó egyenesen Amerikából.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!