Napi friss

Árulkodik Az Árulókról az egyik ártatlan

Majd’ mindennap posztol Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című RTL-es műsorról az egyik szereplő, a mindenki által nagyra tartott Vályi István. Sok mindent megtudunk tőle...

Vályi Pista, ahogy a társai a kastélyban emlegetik, sokak szerint a társaság esze. Szavainak súlya van nem csak a játékban, a való életben is, így hát rengetegen figyelik, mit posztol, miközben fut az RTL sikerműsora.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Vajon miért nézi meg az adásokat, várja izgalommal, mi történik ma este a kastélyban, ha ott volt? Tényleg gonosz Erős Antónia? Dér Heni képes elárulni a barátait? Csalódtak Lakatos Laciban? Igaziak a kiborulások, az összeveszések? Nos, a műsor rajongói most sok kérdésükre választ kapnak Vályi úr napokban közzétett hosszú posztjából:

„Gerinctelenek voltunk? Igen, szinte mindenki. Itt ez normális, ehhez az is kell. A szimpátia és a rajongás nagyon aljas dolgokat szül úgy odabent, mint a kommentablakban. Mi, akik benn voltunk, azóta már csak nevetünk az egészen, és hatalmasat derültünk az első epizód premiervetítésén. Nem bocsátottunk meg egymásnak, mert nem volt mit. Megértettük, hogy ez ottmarad, és a valós életben – ahol nem játszunk ilyen játékot – sok mindent soha nem tennénk meg a másikkal, mert barátok vagyunk, emberek vagyunk. De odabent Játékosok voltunk. Ezért válogattak minket össze, és ezért voltunk ott. Életünk egyik maradandó élménye lett ez, és egy olyan kötelék, amely mindig megmarad. Azt hiszitek, hogy az Antónia haragszik bárkire? A Lacira vagy rám? Nem. Ennél sokkal ’emberebbek’ vagyunk. Mert megértettük ezt a Traitorst (a műsor eredeti címe – a szerk.), és tudjuk, mit miért tettünk. Magunkért és a kalandvágyért, az élményért. Mert lenyúltunk a határainkig, és visszajöttünk onnan. Dőljetek hátra, és élvezzétek úgy, amennyire mi is.”

Aki további válaszokra kíváncsi, a teljes posztban elolvashatja:

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!