Napi friss

Napi cuki: csemetéikről posztoltak Tóth Gabiék

Nem tudtunk elmenni szó nélkül az utóbbi napok cuki fotói mellett, amiket az ország leghíresebb anyukái posztoltak csemetéikről.

Nem csak Hosszú Katinka, Rúzsa Magdi és Tóth Gabi érzékenyül el a kicsiktől, az internet népe is majd’ elolvad a gyerekek láttán még akkor is, ha csak oldalról-hátulról mutatják őket. Tóth Gabi ráadásul együtt néz a kamerába az ő Hannijával, aki mintha anyukája kicsinyített mása lenne.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Rúzsa Magdi két és fél esztendős ikrei, Keve, Zalán és Lujzi csinosan, ünneplőbe öltöztetve tekintették meg Szmrecsányi Bolda festőművész és Szmrecsányi Boldizsár szobrász kiállítását. Láthatóan elvarázsolta őket a kortárs művészet. „Vannak dolgok, amiket nem lehet elég korán kezdeni. Szeretik anyuka szemét ;)” – írta a képhez az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

Tündéri, ahogy Katinka cumival a szájában sétáltatja az egyéves Kamillát. „A legjobb dolog a világon ❤️, és igen, a cumi az én számban van 🤣” – üzen Hosszú Katinka a rajongóinak, akik megnyugtatták, velük is előfordul, hogy így mentik meg a gyerek cumiját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés

Tóth Gabi kislánya már beleszagolt a show-műsorok levegőjébe. „Olyan boldog vagyok, mert Hannika is elkísért ma a Sztárban Sztárra, és szorít nekem! Nagyon sok erőt ad nekem, már tudja a mai dalom szövegét kívülről. 😅❤️ Persze a színpadra nem jön velem, addig Mátéval szurkolnak nekem 🥰🥰🥰” – írja Gabi, akinek a kislányával közös fotóját itt lehet megnézni.

Kiemelt képek: Schumy Csaba, Olajos Piroska/fotocentral.hu; TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!