Címlapsztori

Kiderült, valójában mi vezethetett Tóth Gabi és Krausz Gábor válásához

Az Ázsia Expressz sok mindent más megvilágításba helyezett.

Nem minden az, aminek látszik – tartja a jól ismert mondás, és egyre több jel utal arra, hogy ez a tavalyi év sztárválására is igaz. Krausz Gábor Ázsia Expresszben látott vitriolos viselkedése egyre több nézőnek szúr szemet, akik ezzel egyidejűleg kezdenek megbocsátani Tóth Gabinak, amiért elvált kislánya apjától. „Most már kezdem azt hinni, hogy Gabi nem hiába hagyta ott.” „Lehullt a lepel, adásról adásra nagyobb az arc, kedves Krausz Gábor.” „És Gabi ezzel az agresszív fráterrel élt együtt? Már látom miért vált el.” Ilyen, Gáborra nézve nem túl barátságos hangvételű hozzászólások egész sorával találkozhatunk az Ázsia Expressz közösségi oldalain. Ezek az epés megjegyzések is arról árulkodnak, hogy a sztárséf megítélése talán már sohasem lesz a régi.

A kommentelők szinte már sajnálják Annát Gábor viselkedése miatt (Fotó: Archív)

Egy apró fricska

De hogyan jutottunk idáig? Igen rögös úton. A Krausz–Tóth házaspár 2023 augusztusában látszólag a semmiből egy közös közleményben tudatta, hogy külön utakon folytatják az életüket. A két kiírás között volt azonban egy parányi különbség. „Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet” – szőtte bele sokatmondóan a bejegyzésbe Gábor. Ezzel pedig egy csapásra kezdetét vette Gabi keresztre feszítésé, hiszen gyorsan kiderült, hogy az új szerelmére, a Fricska táncegyüttes frontemberére, Papp Máté Bencére utal. A kommentelők szemében Gabi azonnal egy csalfa feleség lett, aki az oly sokszor hirdetett családi értékekre fittyet hányva, felrúgta a házasságát, hogy fiatal szerelmével új életet kezdjen.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Eközben a séf irányába hatalmas szeretetcunami zúdult. Ő lett az elhagyott férj, akinek szándékai dacára nem sikerült megmenteni a kapcsolatát a gyermeke édesanyjával. Az már csak hab volt a tortán, hogy a Dancing with the Stars keretein belül nemcsak egy új kihívás köszöntött be az életébe, hanem egy új szerelem is, ugyanis az ország szeme láttára kerültek táncról táncra egyre közelebb egymáshoz partnerével, Mikes Annával. Ők lettek az ország első számú új álompárja, akik előtt, úgy tűnt, nincs leküzdhetetlen akadály. Ebben a lelkiállapotban vághattak neki tavasszal az Ázsia Expressz forgatásának.

Árulkodó mondatok

Ehhez képest Gabi életében az „átkozottul hosszú nyár” után egy nyugodtabb ősz és tél következett. A kedélyek lecsillapodásával pedig megnyílt, egyre gyakrabban beszélt arról, miért futott zátonyra a házassága. „Nagyon más filmet néztünk az életről, és emiatt voltak konfliktusaink. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán. Ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám” – vallotta be Gabi év elején a Mutasd magad! című podcastban. Ezek, az akkor még ködösnek tűnő mondatok valamelyest értelmet nyernek az ázsiai képsorok ismeretében. Gábor vulkánszerű kitöréseit, csapkodásait, szúrós megjegyzéseit nem egyszerű kezelni. Ezt pedig a tévénézők többsége szóvá is teszi a kommentmezőben. Nem csoda, hogy a sztárséf megítélése is jóval árnyaltabb lett az elmúlt hetekben, amióta egy olyan oldalát mutatja meg, amit eddig valószínűleg csak a négy fal között láttak. „Nyers vagyok? Igen. Hisztis vagyok? Igen. Paraszt tudok lenni? Igen. Egyenes vagyok? Igen. Hazudok? Soha” – reagált velősen az őt ért kritikákra a séf a közösségi oldalán.

Gabi és Máté a DWTS-ban együtt táncol (Fotó: TV2)

A történelem megismétli önmagát?

A véleményformálók körében dúló heves indulatokat látva, a kijelenthetjük, Krausz Gábor Ázsia Expresszben való részvételének legnagyobb nyertese éppen a volt felesége. Ennek fényé­ben pedig akár előfordulhat, hogy Gabi képes lesz egy tavalyihoz hasonló tündérmesét írni táncpartnerével, Papp Máté ­Bencével a Dancing with the Stars színpadán.

Kibékült az édesanyjával

Köztudott, hogy Tóth Gabi és édesanyja a válását követően elhidegültek egymástól. De úgy tűnik, mostanra sikerült elásniuk a csatabárdot. „És ott van édesanyám is, aki újra nyitott felém, visszaszereztem a bizalmát. Őt is nagyon megviselte mindaz, ami velem történt, és bár egy pillanatra sem szűnt meg szeretni engem és aggódni értem, egy időre hátralépett. Most újra nyit felém, ami fantasztikus érzés” – nyilatkozta nemrégiben a Borsnak.

Kiemelt képek: Olajos Piroska/fotocentral.hu, TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!