Napi friss

Kinizsi Ottó – Visszatér a képernyőre?

Évekkel ezelőtt tudatosan vonult ki a sztárvilágból, a Dancing with the Starsban azonban ismét előtérbe került. De hogyan tovább?

Annak idején a Barátok közt miatt óriási népszerűség övezte, idővel azonban úgy döntött, elég volt a felhajtásból, és a kamera másik oldalára állt, rendezőként kezdett dolgozni. Döntését feleségével, Deutsch Anitával együtt hozta meg, és azóta a sztárvilágból kivonulva nevelik két lányukat. „Régóta leszámoltam a hírnévvel járó szerepléssel” – mondta korábban a Story őszi különszámában.

Azonban a TV2 táncos műsora régóta bakancslistás álma volt, tetszett neki a formátum, így belevágott, még ha ez együtt is járt a megnövekedett médiafigyelemmel. Szorgalma és kitartása egészen a döntőig repítette, ami sokakat meg is lepett: régóta nem volt előtérben, Instagram-követőinek a száma például a verseny előtt mindössze kétezer fő volt. (Csak összehasonlításképpen: a verseny győztesét, Tóth Andit 270 ezren követik.) Mostanra ez a szám közel hatezerre rúg, ami köszönhető táncpartnerének, Szőke Zsuzsannának és a lányának: ők ketten segítettek neki a közösségi médiában a műsor ideje alatt.

Már csak az a kérdés, látjuk-e még a tévében ezután. „Nekem nem az volt a célom, hogy képernyőn maradjak. Nem egy visszatérést terveztem, hanem a műsort szerettem volna kipróbálni. Lehet, lesz rá példa, hogy szerepelek, de nem szeretnék erre karriert építeni. Egyszerűen csak jól akartam érezni magam, a táncon volt a hangsúly. Ettől függetlenül Anitának is van egy bakancslistás műsorálma, és ilyenkor egy jó férjnek az a dolga, hogy támogassa az őt támogató feleségét” – fogalmazott Ottó.

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!