Napi friss

Így még senkitől sem búcsúztak Az Árulókban

Záporoznak az elismerő üzenetek.

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban hétfő esti adásában száműzték a játékosok az RTL híradósát, Erős Antóniát, akiről a nézők az elejétől tudják, hogy áruló. Amikor a szereplők számára is világossá vált, hogy végre „gyilkost fogtak”, örömujjongásban törtek ki, ugyanakkor a távozó Antóniát állva tapsolták meg. Nem véletlen: bár mindig a gyanúsítottak között volt, valahogy mindig elérte, hogy mást szavazzanak ki… Most azonban ütött az órája.

A híradós kiesése után az Instagram-oldalán üzent. „Unalmasabb lesz nélkülem. A legERŐSebb karakterek nehezen tudják végigvinni. Meglátjuk, mire mennek egymással, most már csak azért drukkoljatok, hogy ne alibizők nyerjenek, hanem olyanok, akik teljes erőbedobással játszanak. Mert ahogy mondtam, ez egy JÁTÉK. A legjobbak közül való.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antónia Erős (@erosantonia) által megosztott bejegyzés

Bejegyzéséhez több játékos is hozzászólt. „A gyilkosok feje! Hálás vagyok, hogy Veled játszhattam és, hogy megismerhettelek személyesen is. Szuper voltál, Antónia!” – írta Megyeri Csilla. Herceg Erika – aki önként távozott a játékból – azt kommentelte: „A legjobb!” Míg Zdroba Patrik ezt: „Annyira jó voltál!” Érdekes, hogy Antónia egyik legnagyobb ellenfele, aki az elejétől gyanakodott rá, Vályi István is elismerte a híradós játékát: „Méltó ellenfél voltál, ölellek! Köszi a játékot!” Akárcsak Bíró Bea, aki szintén régóta gyanakodott Antóniára, szívecskékkel és koronákkal fejezte ki, mennyire el van ájulva a híradóstól.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!