Napi friss

Kondor Katalin drámai vallomása: orvosi műhiba miatt nincs gyereke

Így él ma a Magyar Rádió egykori elnöke.

Kijutott a sorscsapásokból a Magyar Rádió egykori elnökének, Kondor Katalinnak. Az újságíró nemrégiben a Meglepetés magazinnak mesélt magánéletéről. „A szakmámért éltem, nagyon szerettem csinálni. Éveken át hajnali háromkor keltem, mert öt órakor már a stúdióban voltam. A rádió volt az én igazi közegem. Tényleg munkamániás vagyok, ez még az itthoni takarítást illetően is így van. Nekem nincs férjem, gyerekem, egyedül élek, de nem magányosan. Sok barátom van, bejártam a fél világot, rendszeresen járok színházi előadásokra, kiállításokra, hangversenyekre, ráadásul zenemániás is vagyok” – mondta tavaly a Meglepetésnek.

A Magyar Rádió stúdiója 1984-ben, előtérben Kondor Katalin újságíró és Petress István szerkesztő-riporter, hátul balra Tóth Gabriella szerkesztő (Fotó: Fortepan/Szalay Zoltán)

A hamarosan 78. születésnapját ünneplő Kondor Katalin most a Blikk Talk vendége volt, ahol azt is elárulta, miért maradt család nélkül. „Első szerelmem disszidált 1956-ban. Sokkal később volt egy másik kapcsolatom, ami szomorú véget ért. A társam pillanatok alatt beteg lett, és rákban meghalt. Ezt a két történetet nem könnyű feldolgozni, lényegében egy életen át sem, de ezt hozta a sors – mesélte a lapnak, és elárulta, sosem értette a férfiak lelkivilágát, ő pedig egy makacs Skorpió, aki nehezen köt kompromisszumot, ám nem emiatt nincs családja. – Gondoltam arra, hogy lesz gyerekem, de egy ostoba, felháborító műhiba miatt nem lehetett. Felháborító műhiba, ha az ember méhét kilyukasztják egy egészségügyi küret alkalmával. Hogy is mondjam, kissé a szakmát még nemigen gyakorló emberre bízták ezt a műtétet” – beszélt élete tragédiájáról Kondor Katalin.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!