Napi friss

Az egyik legnépszerűbb amerikai énekesnő egy aligátoridomárhoz ment feleségül

Lana Del Rey-ről senki sem állíthatja, hogy nem szerelemből házasodott.

A világhírű énekesnő, Lana Del Rey nemrégiben igencsak meglepte rajongóit, hiszen néhány héttel azután, hogy hivatalosan is felvállalta kapcsolatát, össze is házasodott Jeremy Dufrene-nel, egy louisianai aligátoridomárral. A szertartás Louisiana festői vidékén, csendes, idilli környezetben zajlott, ott, ahol Jeremy túravezetőként dolgozik. A helyszín egyébként tökéletesen illeszkedett Lana romantikus, melankolikus zenei világához.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Az énekesnő mindig óvta magánéletét, és annyi biztos, hogy ő nem az a híresség, aki a saját köreiből válogat. Mivel zenei karrierje évek óta a csúcson van, bármelyik A listás hírességgel összeszűrhette volna a levet, ő azonban amennyire csak lehet, kerüli a hollywoodi szívtiprókat. Helyettük évek óta civilekkel randizik, korábbi párja például egy rendőr volt.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az aligátoridomárral hogyan találkozott. Lehet, hogy a sztár hüllőrajongó, és egy túra során futottak össze? Vagy közös barátaik mutatták be őket egymásnak? Az viszont biztos, hogy Lana hatalmas mosollyal az arcán vonult az oltárhoz, hogy kimondja a boldogító igent.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!