Napi friss

Tóth Gabi leleplezte titokzatos pótmamáját

Még a Megasztár ideje alatt találtak egymásra.

Sokak fülét megütötte a Szárban Sztár All Stars szombati élő adásában, hogy Tóth Gabi, miután elénekelte Zalatnay Cini dalát, üzent „mamácskájának”. Talán Gabinak is van egy pótmamája? Ha igen, ki ő?

Nos, az énekesnő a story.hu-nak mesélt is róla. „Tizenhat éves voltam, amikor a Megasztárban szerepeltem, és miután véget ért a műsor, lelkileg szörnyen mélyen voltam. Nem tudtam mit kezdeni a hirtelen jött sikerrel, az ismertséggel, végül pánikbeteg lettem. Az egyik műsorkészítő javasolt egy természetgyógyászt, egyben kineziológust, akit csak úgy emlegetett, hogy ő mindenki Erzsikéje.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Elmentem hozzá, majd fogalmazzunk úgy, nála is ragadtam, azóta anya és lánya kapcsolatban vagyunk – mondja az énekesnő a story.hu-nak. – Általa lett egy fogadott apám is, róla és az ő szerelmükről emlékeztem meg, amikor Zalatnay Cini Félteni kell című számát adtam elő. Ez volt az ő békülős daluk. De nem először énekeltem el mamácskának. A férje pár éve elhunyt, amibe beleroppant. Emlékszem, Covid-járvány volt, egyedül volt, ki sem jöhetett a házból. Odamentem, kértem, jöjjön ki a bejárati ajtóba, majd felálltam az autóra, és elénekeltem neki ezt a dalt… Annyira szerettem volna akár csak egy kicsit is segíteni neki. És szombaton is végig rá gondoltam a dal közben. Nézte, hallgatta, szurkolt nekem, mint ahogy szurkolt az elmúlt húsz évben. Csodálatos kapcsolat a miénk, hálás vagyok érte.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!