Napi friss

Kiderült: ez volt Majka feltétele, hogy visszamenjen az RTL-hez

A rapper-műsorvezető elárulta, mi zajlott a háttérben, amikor TV2-es műsorvezetőként az RTL-lel tárgyalt.

Az egyik legnépszerűbb közéleti Youtube-csatorna élő adásának vendége volt péntek este Majka, ahol nem csak politikáról esett szó. Az adás egyik meghirdetett témája a rapper-műsorvezető visszatérése volt az RTL-hez, s Majka ezúttal elárult néhány, eddig nem ismert részletet a háttérben zajló tárgyalásokról.

„Kénytelen vagyok magamnak is bevallani, hogy nagyon kényelmes életem van. Nagyon” – kezdte Majka a Partizán című élő Youtube-interjúban, amikor Gulyás Márton arról faggatta, miért hagyta ott a TV2-t és szerződött át az RTL-hez. Ezután elárulta, szeretett volna kilépni a komfortzónájából, örült annak a kihívásnak, amit az X-Faktorban a mentor szerepe jelent.

Megpróbált azonban jobb munkakörülményeket kiharcolni, például, hogy 10 óránál tovább ne tartson egy-egy forgatás. Tudni kell az X-Faktornál szinte lehetetlen betartani a Majka által emlegetett kötött munkaidőt, így jogos volt Gulyás kérdése: Majka engedett, megalkudott, amikor aláírta a szerődést, vagy az X-Faktor készítői alkalmazkodtak hozzá.

„Az utóbbi történt” – felelte Péter mosolyogva, s a beszélgetésből az is kiderült, ezzel a stábtagokkal is jót tett.

Elismerte, valójában ennél élesebb váltást tervezett az életében, csak hát a család, a kötelességek mindig közbeszóltak. Elárulta azt is, mi lenne az az elfoglaltság, amire – legalábbis egy időre – lecserélné a műsorvezetést: fizikai munkára Las Vegasban, vagy régóta tervezett filmje elkészítésére.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!