Hazai sztár

Varga Viktor: „Ráérek a nősülésen gondolkodni”

Az énekes úgy érzi, már az edzések előtt elindult a felkészülése a Sztárboxra – legalábbis a mentális egész biztosan – az őt ért meg­annyi megpróbáltatással.

Varga Viktornak azonnal megtetszett a Sztárboxra való felkérés, szerinte ugyanis a műsornak többek közt olyan jó üzenete van a fiatal generáció számára, mint a sportszeretet, a kitartás, és hogy higgyünk abban, bármire képesek vagyunk, ha igazán akarjuk. Azt mondja, sokan róla se gondolták volna – talán még ő maga sem –, hogy a vézna testéből fél év alatt egy küzdősportra alkalmasat épít. Mégis így lett. Persze mindehhez január óta gőzerővel kellett edzenie, aminek meg is lett az eredménye. „Tényleg komolyan veszem ezt az egészet, olyannyira, hogy se buli, se alkohol nem jöhet szóba. Először próbáltam lazább lenni, de egy buli legalább két napot kivett a már elért teljesítményemből, úgyhogy egy időre búcsút intettem a szórakozásnak – kezdi lapunknak kendőzetlen őszinteséggel Viktor, aki azt sem tagadja, ez az életmódváltás azért nem örökre szó. – Alig várom, hogy a versenyek után kieresszem a fáradt gőzt, mert azért kell az is. De most ezt, a tiszta részét is élvezem az életemnek.”

Lili élőben szurkolt exének (Fotó: Trenka Attila/fotocentral.hu)

Az egész megmérettetésre egyébként, úgy hiszi, az élet egy ideje már készítette őt lelkileg. – Négy éve építem a házam, és azóta az udvaron, egy jurtában élek. Volt már, hogy víz és fűtés nélkül kellett élnem. De olyan is, hogy egy óriási szélvihar levitte a tetőm. Most pedig már a harmadik árvíz volt. De hát ki mondhatja el magáról, hogy a konyhájában kajakozhat? – nevet fel, és azt mondja, mentálisan erősebbé tették ezek a természeti csapások. – Megtehettem volna, hogy amíg nincs kész a ház, én is egy kényelmes belvárosi lakásban élek, de mégsem ezt választottam. Ez az én házam, engem innen ki sem lehet robbantani – mondja. Úgy hiszi, a pozitív hozzáállása lendítette át a nehéz­ségeken. Így állt hozzá a Dóra Bélával való meccséhez is, ahol a családja és a barátai mellett volt barátnője, Lili is élőben szurkolt neki. – Lili megértette, hogy a boksz most prioritást élvez az életemben, és ha az ember valamit komolyan vesz, akkor ilyenkor nem fér bele semmi más. De jóban vagyunk. Hogy az élet mit hoz, azt pedig magam sem tudom. Egy biztos, továbbra sem fogok kapkodni. Ráérek a nősülés, és a családalapítás témakörén majd 40 után gondolkodni.”

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!