Külföldi sztár

Ricky Martin: Tényleg egy huszonéves pornószínész az új párja?

Az 52 éves popsztár nem tagadja, kemény időszakot élt meg az utóbbi időben, de azt is mondja, mostanra már túl van a nehezén.

„Annyi mindenen mentem keresztül: egy váláson, menedzserváltáson, családi drámákon… Most nem akarok semmi mást, csak egyszerűen élvezni a mindennapokat, együtt lenni a gyerekeimmel, és a jó dolgokra koncentrálni” – mesélte nemrég egy interjújában.

Súlyos vádak érték

Volt férjétől, a képzőművész Jwan Yoseftől tavaly nyáron vált el hat év házasság után. Bizonyára sokan emlékeznek a részletekre is, hiszen felkavaró botrány kerekedett két éve az énekes körül. A tulajdon huszonéves unokaöccse, Dennis­ Yadiel Sanchez­ azt állította: Ricky­ nemcsak hónapokon át tartó vérfertőző viszonyt folytatott vele, de aztán zaklatta is. A sztár mindent tagadott, és beperelte a rokonát a hírnevét megtépázó állítások miatt. Azt mondta, a fiú mentális zavarral küzd, amit más családtagok is megerősítettek. A kínos ügy végül elült, miután a Puerto Ricó-i hatóságok vizsgálódtak, és nem találták megalapozottnak a vádakat. A férje hallgatott az ügy kirobbanásakor, ám a kapcsolatuk nem élte túl ezt a megterhelő időszakot, nem sokkal később be is jelentették a válásukat.

Együtt voltak Thaiföldön

Közben Ricky Martin a jelek szerint továbblépett a tavalyi válása után. Miután hónapok óta keringett a pletyka, hogy egy alig 25 éves fiatalember az új kedvese, a minap az illető Thaiföld­ről posztolt közös szelfit az énekessel. Max Barz neve már az exférjével való szakítás idején felröppent: akkoriban azt beszélték, hogy az énekes sorozatos hűtlenségei és végül a tökéletesen kidolgozott testű ifjúval folytatott románca miatt váltak el Yoseffel. Igaz, mások úgy tudják, az egykori házaspár eleve nyitott kapcsolatban élt.

Együtt nyaraltak, nehéz lenne letagadni, hogy van köztük valami (Fotó: Archív)

Mindenesetre a házasságon kívüli, futó kalandnak indult viszony, úgy tűnik, azóta is kitart, Ricky­ pedig talán a fiatalember foglalkozása miatt nem siet felvállalni az új kapcsolatát. Barz ugyanis felnőttfilmes színész, más szóval pornószereplő, és egyéb erotikus tartalmak készítője. Az énekes vélhetően nem akarta, hogy a kamasz fiai szalagcímeken lássák viszont, hogy az apjuknak egy melegpornókban szereplő férfi a szeretője… De miután egyre többfelé látták a párt együtt, aligha volt értelme tovább titkolózni.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Két nagy és két kicsi

Ricky béranyától született ikerfiai, Matteo és Valentino már tizenhat évesek. Annak idején még egyedülálló apaként vállalta a két gyereket, aztán az exférje segített neki nevelni őket. Nemrég azt mesélte, a srácok egyáltalán nem undok tinédzserek, hanem, kamaszkor ide vagy oda, most is nagyon ragaszkodóak, és szeretnek vele lenni. A koncertturnéira is mindig elkísérik a híres papát. „Folyton együtt vagyunk, ami nagyszerű dolog. Vannak magántanáraik, akik ilyenkor együtt utaznak velünk, hogy ne legyen gond az iskolával, a Covid­ óta pedig, a Zoomnak hála, sok minden jóval egyszerűbb – mesélte a sztár. A két kisebbik gyerekét, a szintén béranya által világra hozott, lassan hatéves Luciát és mindjárt ötéves Rennt a volt férjével közösen, felváltva nevelik, a házassága alatt született gyerekek hol nála vannak, hol Yosefnél. „Tele vagyok energiával, a gyerekeim csodálatosak, és mind egészségesek vagyunk. Jó dolgok történnek velem mostanában, nincs okom panaszra” – mondja.

Exférje segít a gyerekek nevelésében (Fotó: Archív)

Sorozatsztár lett belőle

Rickyt nemcsak koncerteken láthatja a közönség, hanem egy friss vígjátéksorozatban is: ő az egyik főszereplő a Palm Royale című szériában, amelynek már a második évadát készítik elő. A hatvanas években játszódó sztori a floridai Palm Beach egyik exkluzív privát klubjába kalauzolja el a nézőket, Ricky filmbeli karaktere ott dolgozik.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!