Napi friss

Tóth Gabi miatt szólalkozott össze Liptai Claudia és Lékai-Kiss Ramóna

A Sztárban Sztár All Stars zsűritagjai nem mindenben értenek egyet.

Felkavarta az állóvizet a Sztárban Sztár All Stars szombat esti adásában Tóth Gabi, aki bár minden igyekezetével azon volt, hogy tökéletes Loreen legyen a színpadon, nem volt maradéktalanul elégedett. A produkciója után a zsűripultban is pattanásig feszült a hangulat, Lékai-Kiss Ramóna és Liptai Claudia egyáltalán nem értettek egyet. „Soha nem felejtem el, volt egy nagyon nagy koncert a Hősök terén, Pink lépett fel, és előtte egy kislány – akkor még kislány, mert akkor kezdte az egész pályafutását –, Tóth Gabi – kezdte értékelését Liptai Claudia. – És én akkor döbbenettel ültem ott, hogy atyavilág, micsoda hang, micsoda erő, micsoda energia. Azóta nagyon sok minden történt veled, és annyiszor ráütöttem volna már a kezedre, hogy ne válaszolj állandóan, ne posztolj annyit, ne reagálj arra, amit mondanak, és sokkal jobban jársz” – mondta Claudia, hozzátéve, hogy nem volt tökéletes az előadás, mert Gabi inkább a saját hangján énekelt, semmint Loreenként.

Rami ugyanakkor valóságos védőbeszédet intézett a hallgatósághoz, amiben arról próbálta meggyőzni őket, hogy Gabi korántsem olyan és csak annyi, mint amit a posztjaiból látni lehet. A TV2 műsorvezetője közölte, nem ért egyet Claudiával, hiszen mindenkinek magának kell eldönteni, hogyan kezeli az őt ért támadásokat.

Tóth Gabi másnap már korán reggel hosszú üzenetet posztolt a közösségi oldalain, vagyis nem fogadta meg Claudia tanácsát. Ebben azt írta, az ő hibája volt, hogy nem úgy sikerült az előadása, ahogy szerette volna. „Sok olyan dologgal kellett megbirkóznom technikailag is, amivel a színpadon szembesültem, szóval nagyon gyorsan kellett megoldanom a majdnem megoldhatatlant… Mivel fejmikrofonban énekeltem, nem számoltam azzal, hogy az jobban bevesz minden külső zajt és hangot, így a színpadon a fülemben a saját énekhangomon kívül csak az embereket és a tapsot hallottam, a zenei alapot, mondhatni, semennyire” – írta Gabi.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!