Napi friss

Családtagjai már ott vannak Kempf Zozó mellett a svájci klinikán

Barátai is aggódnak a 27 éves sportolóért.

Ahogyan arról tegnap a story.hu is beszámolt, súlyos sérülésekkel kórházba szállították az Exatlon Hungary, a Dancing with the Stars és az Ázsia Expressz korábbi versenyzőjét, aki a svájci EUC freestyle Európa-bajnokságon szenvedett balesetet. A 27 éves BMX versenyző egy balszerencsés esés következtében arcsérülést szenvedett, Kempf Zozot pedig azonnal intenzív osztályra szállították.

A fiatal sportoló azóta is kórházi ápolásra szorul, s bár állapota stabil, családja, szerettei azonnal a svájci klinika felé vették az irányt. A gyulai világbajnok helyzetéről a polgármester közölt friss információkat. “Az imént beszéltem telefonon az édesapjával, aki több családtaggal együtt megérkezett a svájci kórházba, így elmondható, hogy Zozót egyrészt kiváló svájci egészségügyi szakemberek kezelik, ápolják, másrészt vele vannak szerettei, akik lelki támaszt nyújtanak neki. Elmondtam az édesapjának, hogy velem együtt rengetegen aggódunk és mihamarabbi gyógyulást kívánunk Zozónak! Természetesen, ha bármire szükség van a gyógyulás, vagy a hazaszállítás kapcsán, önkormányzatunk segítségére számíthat a család”- olvasható Görgényi Ernő közösségi oldalán.

Zozo sorsát az egész ország a szívén viseli, csapattársai, barátai, rajongói egyemberként aggódnak érte. Korábbi versenytársa, az Exatlon Hungary egykori bajnoka, a volt magyar válogatott atléta, labdarúgó és footgolf játékos, Ujvári Iza is mielőbbi felépülést kíván a sportolónak. “Jobbulást bajszos, mindig vidám Zozika! Reméljük mostmár egy életre letudtad a sérüléseket. Küldjük neked a gyógyító energiát!”

Kiemelt kép: TV2/fotocentral

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!