Külföldi sztár

Drew Barrymore vidéki házától leesik az állunk – fotókkal

A hangulatos Long Island-i villa a színésznő második otthona. A nyári hónapokban, vagy amikor épp nem Los Angelesben időzik, itt, Hamptonsban éli a mindennapokat.

A vízközeli ingatlan remek helyen fekszik, itt tökéletes a csend és a nyugalom, így remek az elvonuláshoz. Épp ezért Drew Barrymore, amikor csak teheti, általában kutyástól-macskástól felpakolja a családját, hogy elvonuljanak ebbe az idilli vidéki házba. Persze a vidék itt relatív fogalom, hiszen a villa a sztárok New York közeli kedvenc üdülőterületén, Hamptonsban található, annak is Sagaponack nevű kis településén. Sétatávolságra van az egyik remek strand az Atlanti-óceán partján, de ha csak otthon ejtőzne, és mégis csobbanna az ember, jókora medence is rendelkezésre áll odakint.

Az eredetileg 1920-ban épült, és azóta többször felújított, rusztikus hangulatú házhoz hatalmas kert tartozik, ami főleg a gyerekek miatt fontos. A 49 éves színésznő két lánya, Olive, aki épp a napokban ünnepli a 12. születésnapját, és a tízéves Frankie rengeteget játszottak a szabadban sokszor a kis barátaikkal, akiket mindig vendégül látnak itt egy-két hétre a nyáron. A színészet mellett egy ideje talkshow-házigazdaként és üzletasszonyként is sikeres Drew Barrymore a nyolc évvel ezelőtti válása óta szingli anyaként neveli a csemetéit. Új párt egyelőre nem talált – de hely neki is lenne a házban!

Tekintse meg a színésznő otthonát az első képre kattintva!

Kiemelt képek és fotók: Profimedia, Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!