Napi friss

Hogy tetszik? Wolf Kati ősz hajjal jelent meg az RTL stúdiójában

Az idén ötvenéves, szőkén megismert énekesnő nemrég hosszú hajától vált meg.

Megszokta már, hogy ha megjegyzést kap, az általában a külsejére vagy az éneklésre vonatkozik. Más témákban egyébként sincs jelen a közösségi felületein Wolf Kati, ahová az őt követő emberek leírják a véleményüket. Az énekesnő elárulta, nagyon nehéz fél éven van túl, két lányáért folyton aggódott, hiszen amíg a kisebbik gimnáziumba felvételizett, addig a nagy érettségizett. És mindeközben saját karrierjére is koncentrált: fellépésekre járt, és a Debreceni Egyetem könnyűzenei szakának tanáraként vizsgáztatott és felvételizett egyszerre. Ráadásul ötvenedik születésnapja is erre az évre esik.

Kati azonban már megbarátkozott a ténnyel, hogy hamarosan a B oldalra ér. Ennek az elfogadásnak köszönheti új külsejét is: januárban még csak a haját vágatta rövidre, ma azonban ősz hajjal jelent meg az RTL stúdiójában, ami korántsem az öregedés egyik szörnyű jele, sokkal inkább sikkes hajviselet, ami Katinak is remekül áll.

Wolf Kati ősz hajjal érkezett az RTL Reggelibe (Fotó: rtl.hu/Reggeli)

Nem ő az egyetlen, aki a természetesség híveként hangoztatja, milyen fontos az elfogadás, és egymás támogatása a kritizálás helyett. Pataki Ági szintén méltósággal viseli az idő múlását, és sosem érzett arra késztetést, hogy ne természetes módját válassza a fiatalság megőrzésének. Ahelyett, hogy azt az illúziót kergetné, hogy meg tudja tartani 30-as, 40-es éveiben jellemző kinézetét, vállalja a korát és abból hozza ki a legtöbbet.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!