Vera számára nem is volt kérdés, hogy a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztását Benes Anitára, a Daalarna alapítójára, vezető tervezőjére fogja bízni. „Régóta ismerem Anitát, számtalan fellépőruhát készített már nekem, úgyhogy pontosan ismeri az ízlésemet, a testalkatomat, tudja, mit kell elrejteni, kiemelni rajtam. Nem csalódtam! Tökéletes ruhát tervezett számomra. Amikor először megláttam magam a tükörben menyasszonyként, nem hittem a szememnek. Az volt az első gondolatom, hogy igen, méltó vagyok arra, hogy Pauli Zoli felesége legyek, és ebben a ruhában bizony büszkén fogok az oltár elé vonulni. Pedig bevallom, eleinte féltem attól, hogy egy nagy fehér ruha nem fog jól állni, de Anitáék csodát műveltek” – mondja nevetve.
Terülj, terülj asztalkám!
Míg az énekesnő leginkább a helyszín és a szolgáltatók kiválasztásáért, a szervezésért, valamint a dekorációért felelt, addig Pauli Zoltánnak a svédasztalos vacsora lebonyolítása volt a reszortja. Ínycsiklandó falatokból és mennyei koktélokból nem volt hiány. „Modern, gusztusos, könnyű nyári ételeket igyekeztünk összeállítani. Előételként mezzével, apró falatokkal, mártogatósokkal készültünk. Volt például céklás-joghurtos mártogatós, padlizsán- és csicseriborsókrém, sajtok, sonkák, savanyított zöldségek. A főételek között fantasztikus grillételek voltak, például steak, marhaszegy, bélszín, mangalicatarja, oldalas és még számtalan finomság. Desszertből sem volt hiány. Vera 82 éves nagymamája is készült aprósüteményekkel, és négyféle torta díszelgett az asztalon. Éjfélkor töltött káposztát szervíroztak, a bármixerek pedig üde koktélokkal készültek” – mondja Zoli.
Kiemelt kép: Boldog Ati