Napi friss

Ungár Anikó – Mindenki ilyen anyósról álmodik!

Kivételesen szoros a kapcsolata egy szem gyermekével, Baronits Gáborral, mégsem szól bele a fia választásaiba, sőt!

A bűvész annak idején hosszan tartó betegség után veszítette el házastársát, fia édesapját, Baronits Zsoltot, ami miatt egymásra voltak utalva gyermekével. A nehéz időszakot együtt vészelték át, és a mai napig mindent megbeszélnek egymással. Anikó saját bevallása szerint máig olyan izgatottan várja fia látogatását, mintha az első szerelmével találkozna. „Hiányzik, ha egy nap beszélünk” – vallotta be a Nemek igenje című műsorban, majd gyorsan hozzá is tette, ilyen legnagyobb örömére nem igazán szokott előfordulni, hiszen naponta telefonálnak egymással.

Anikó és Gábor kapcsolata akkor sem változott meg, mikor a bűvész hozzáment a harmadik férjéhez. A házaspár ráadásul nem is tétovázott sokat, megismerkedésük után hamar összeköltöztek és nagycsaláddá váltak. „Úgy gondolom, hogy minket nagyon összezárt ez az új életforma, az új család, a másik két nagyfiú – folytatta Anikó. – Akkor kimondott szavak nélkül szövetséget kötöttünk egymással: mi ketten mindenek felett.” Úgy tűnik, hogy az anyai küldetése sikeresnek bizonyult, fiával való kapcsolata kikezdhetetlen. És ezt nemcsak Anikó gondolja így, hanem maga Gábor is. „Azt mondta valahol egy interjúban, hogy neki nagyon fontos, hogy én boldog legyek” – idézte fel könnyeivel küszködve a számára oly kedves emléket.

A szoros kötelék ellenére ahelyett, hogy magához láncolta volna fiát, mindig igyekezett önállóságra nevelni Gábort. „Hagytam, hogy önmaga legyen. Nem utasítottam. Indirekt irányítottam, kikértem a véleményét, engedtem, hogy a választásai meglegyenek.” Azt gondolná az ember, hogy ilyen szülői háttérrel nem lesz egyszerű a jövendőbeli menyjelöltnek, Anikó azonban egyáltalán nem avatkozik bele Gábor szerelmi életébe. „Pontosan tudom, hogy az nem az én életem. Nekem az a fontos, hogy a gyermekem boldog legyen, és ha neki az jó, akkor mi közöm hozzá? Én elfogadok mindenkit, akit hoz. Most is egy csodás szerelme van, nagyon szeretem ezt a lányt, és úgy érzem, hogy nagyon boldogok. Nekem az a legfontosabb, hogy ők rendben legyenek.”

Kiemelt kép: Réti Borbála/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!