Napi friss

Szent a béke! Ördög Nóra visszatér az RTL-re

Az RTL Klub egykori emblematikus arca 13 évet töltött a csatornánál, majd 2014-ben váratlanul átigazolt a konkurenciához. A televíziós most visszatér az anyacsatornájához.

Jön az RTL Sztori – 25 év 2 részben című sorozat, amelyben a negyed évszázadát ünneplő csatorna ismert tévései, egykori és jelenlegi képernyősei idézik fel az elmúlt évtizedek legemlékezetesebb pillanatait. A 25. születésnap alkalmából készülő műsorban többek között olyan emblematikus képernyősök nosztalgiáznak, mint Erős Antónia, Szellő István, Sebestyén Balázs, Friderikusz Sándor, valamint a csatorna korábbi képernyősei: Batiz András, Stohl András, Jáksó László, Erdélyi Mónika, Kovács Koko István vagy éppen Ördög Nóra.

Utóbbinak a visszatérése azért is érdekes, mert 2014-ben nagy dérrel-dúrral távozott a csatornától. „Azért mentem át a TV2-höz, mert jól akartam magam érezni, és újra akartam magamat definiálni. Az RTL-nél én egy gyakornokból lett valaki voltam, úgyhogy teljesen más volt a nexusom a vezetőséggel. Azt éreztem, elfogyott a levegő körülöttem, már nem volt kedvem bemenni, és nem volt tököm ahhoz, hogy rájuk törjem az ajtót bizonyos helyzetekben, és érvényesítsem az érdekeimet” – mondta korábban az Összezárva Friderikusszal című műsorban Nóra.

A műsorvezető azt is sérelmezte, hogy az RTL Klubnál sokkal kevesebb pénzt keresett, mint férfi kollégái. „Már eléggé terhes voltam, tehát, mondjuk, 8 hónapos, dolgoztam, műsort vezettem, mindent csináltam, és egyszer csak letelefonáltak a pénzügyről, hogy ’Nóri, már réges-régen át kellett volna jelenteni téged, mert EKHO-s munkavállaló vagy, tehát ha elküldenek gyesre, gyakorlatilag 50 ezer forintot fogsz kapni. Közben a férfi kollégáimról megtudtam, hogy sokkal több pénzt keresnek nálam, ráadásul egyikük akkor is ugyanúgy kapta a fizetését, amikor egy évig nem volt képernyőn, úgyhogy még jobban fölment bennem a pumpa”– vallotta be a Partinzánban Nóra, akinek azóta sikerült rendeznie konfliktusát a kereskedelmi csatornával – az RTL közleményben kért bocsánatot tőle –, és örömmel nosztalgiázott az október 23-án és 30-án látható kétrészes sorozatban.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!