A Kincsvadászok kereskedője, Nagyházi Lőrinc különösen büszke a gyökereire. Nem véletlen, hogy a Hal a tortánban debreceni származású édesapja receptje alapján a tésztából és krumpliból álló zsíros fogást, a slambucot készítette, ami szinte egész évben tiltólistás lenne a számára.

„Évente egyszer-kétszer azért elkészítem, ez még nem haladja meg a főzőtudásomat. Utoljára édesanyám 70. születésnapjára is. De általában diétázom.
2015-ben volt az igazi mélypontom, akkor 130 kiló voltam, de egy zsír- és szénhidrátmentes diétát szigorúan betartva 10 hónap alatt negyven kilót fogytam, és igyekszem azóta is tartani a súlyomat több-kevesebb sikerrel.
Ez hajtósabb időszakban nem mindig sikerül. A legjobb formámban akkor voltam, amikor 85 kiló körül lehettem. Most megint három számjegyű a súlyom, ezért a Hal a tortán forgatása óta újra diétázom, és cukormentes dolgokat eszem, valamint crossfitezek, hogy formába lendüljek.”
Nagyházi Lőrinc kastélyában fogadta vendégeit:
Nézzen be a Kincsvadászok kereskedőjének kastélyába – fotókkal
További részletek a legfrissebb Bestben!

Kiemelt kép: TV2




