Sztáréletmód

Mészáros Árpád Zsolt rettegve kérdezte orvosát: „Ugye be fogom tudni csukni még a szememet?”

Amennyire félt, annyira pozitívan csalódott. Amióta megoperálták, már az olvasószemüvegét is eldobhatja.

Sokan még mindig tabuként kezelik, ha esztétikai okokból vagy egészségük érdekében plasztikai sebészhez fordulnak. Az, hogy a népszerű színész felvállalja a szemhéjplasztikáját, még a lányát is meglepte. „Rózsa szerint titokban kellett volna tartanom, hogy kés alá feküdtem. Egyfolytában azzal frocliz a műtét óta, hogy hiba volt elmondanom, hiszen senki nem venné észre rajtam, olyan jól sikerült” – árulja el.

Párjával, a csinos Krisztával (Fotó: Archív)

„Tartottam a műtéttől”

Mint mondja, nehezen szánta rá magát a beavatkozásra, mindig is tartott az efféle operációktól. Ezen az sem segített, hogy több kollégája is szerencsésen átesett már ilyen műtéten. „Soha nem akartam plasztikáztatni, de egyre jobban korlátozott már a látásomban a szememre lógó bőr. 35 éve vagyok színpadon, a mimika, az, hogy a színpadi fények miatt egyfolytában hunyorgok, és egyéb életmódbeli hatások mind-mind nyomot hagytak az arcomon. Hiába műtöttek sokszor, és hiába van már legalább egyméternyi vágás a testemen, tartottam a műtéttől. Közvetlenül a beavatkozás után is az volt az első kérdésem a doktor úr felé, hogy ugye be fogom tudni csukni még a szemem?” – meséli, utólag persze már nevetve.

Egy csepp vér sem folyt

Végül érzelmi alapon döntött. „Nyíregyháziként régóta ismertem dr. Úr Lászlót, aki annyit mesélt már az általa alkalmazott új technikáról, hogy a körülöttem lévő kollégák után végül engem is meggyőzött. Visszagondolva, nem is bántam meg, hogy rászántam magam erre a beavatkozásra, mert minden úgy történt, ahogy azt előre ígérték. Egy csepp vér sem folyt, és azóta nemcsak esztétikailag érzem komfortosabban magam, de egyre jobban látok is. Pedig be sem tartottam az egyhetes kímélést, három nap múlva már fellépésem volt, így sminkelnem kellett” – meséli.

A kis Ámorkával (Fotó: Archív)

Jöhet a tesó is!

Amióta Mészáros Árpád Zsolt ötödik gyermeke, Ámorka megszületett, minden körülötte forog. A közelgő húsvéti ünnepeket is igyekszik a család úgy megszervezni, hogy lehetőség szerint még ne kelljen a kisbabát kimozdítani a megszokott környezetéből. „Egy igazi családterapeutaként működik, mindannyiunkra pozitív hatással van. Óramű pontossággal eszik és alszik, igazi mintagyerek, amikor pedig ébren van, olvasunk, zenélünk, énekelünk neki. Én pedig emellett lelkesen intézem a tejfakasztó sör megvételét is az anyukájának. Ha rajtam múlik, biztos születik még testvére!” – árulta el.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!