Sztáréletmód

Kamarás Norbi: „Olyanok lehetnénk, mint Nánási Pál és Ördög Nóra”

Az Éjjel-Nappal Budapest Lalija tíz fővárosban eltöltött év után szívesen visszaköltözne szülőfalujába.

Nagy változás előtt áll Kamarás Norbi és kedvese, Kármán Odett. Még idén véget ér az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat, ezért a párnak is új otthon után kell néznie. Feltett szándékuk, hogy olyan helyet választanak, ahol kialakíthatják végleges otthonukat.

Idill Abasáron

Gondolkodtak Pest ­környéki településekben, de Norbi úgy volt vele, ha már az M3-as autópálya mentén keresgél, miért ne menjen egészen szülőfalujáig? „Abasár csupán 80 km, autópályán háromnegyed óra a főváros. Ráadásul nemrég sikerült lecsapnom egy gyönyörű, útvégi telekre a hegy lábánál, ahol elképesztően nyugodt a környezet.” Szerelmével egyébként is sok időt töltenek a Mátra lábánál lévő faluban, hiszen máig ott élnek Norbi szülei és öccse, Gergő is. „A tesóm egyben a legjobb barátom is, naponta órákat beszélünk. Én vagyok a keresztapja a kétéves kisfiának, ­Noelnek, akit iszonyatosan imádok, szeretek hozzájuk hazajárni.” Amikor hazalátogat, állandó program, hogy sokat játszik a kicsivel, akiért Odett is odáig van. „Ha otthon vagyunk, tesómmal sörözgetünk a kertben, elmegyünk a helyi étterembe, a cukrászdába, vagy meglátogatjuk egy helyi barátunkat, aki elismert borász, több pincéje is van.” Mi tagadás, idilli a kép, és egyben gyökeresen más, mint a fővárosi élet. „Nem akarjuk kiírni magunkat a mostani életünkből, szeretjük ezt a pezsgést, és szeretnénk továbbra is azt csinálni, amivel most foglalkozunk – siet leszögezni. – De Budapesten személy szerint nem tudok kikapcsolni, úgy érzem, itt nem tudok megnyugodni. Folyton azt érzem, valamit csinálnom kell, mert különben elmegy mellettem az élet.”

Ha otthon vannak, édesapjával körbe­autózzák Lali testvérének szőlőföldjeit (Fotó: Archív)

Odett megrémült

Abasári terveibe természetesen Odettet is beavatta. „Láttam rajta, hogy első hallásra megijedt a felvetéstől – ismeri el Norbi, aki tisztában van vele, párja most éppen abban a korszakban van, mint tíz évvel ezelőtt ő, amikor vidékről a fővárosba ment, hogy valóra váltsa tévés álmait. – Attól félt, ha vidékre költözünk, kiesik abból a körforgásból, amiben most élünk, és mindezt azért, mert én már lelassulni vágynék, míg ő pörögni szeretne. Egyből mondtam neki, hogy ne így fogja fel. Megnyugtattam, hogy ugyanúgy csinálnánk mindent, ahogy eddig. Csak a nap végén nem Budapesten mennénk haza egy lakásba, hanem Abasárra. Így már neki is könnyebben fogyasztható lett ez a téma.” Odett, aki szintén szerepel az RTL Klub sorozatában, nagy terveket dédelget, a divat és az anyagok szerelmeseként ruhatervező szeretne lenni. Érthető, hogy úgy érzi, ezt az álmát a fővárosban van a legnagyobb esélye valóra váltani, de vidéki lányként – ő a Békés megyei Sarkadon nevelkedett – ő sincs teljesen ellene, hogy nyugodtabb környezetbe tegyék át székhelyüket.

Norbinak Odett igényeit is figyelembe kell vennie (Fotó: Birton Szabolcs)

Vendéglátós lesz?

Míg Odett egyelőre barátkozik a vidékre költözés gondolatával, Norbinak már konkrét tervei vannak, hogyan élne Abasáron. „Szívesen beszállnék a testvérem üzletébe, lehetne közös pincészetünk, és a hírnevemet kihasználva én csinálnám a marketinget. Még a sorozat előtt Gyöngyösön egy fagyizót üzemeltettem, az volt az első vállalkozásom. Még alkalmazottaim is voltak, mindig jó volt a hangulat. Nagyon szeretek vendégeket fogadni, így azt is el tudnám képzelni, hogy a hegy lábánál nyitnék egy kis bódét, ahol a saját borunkat adnánk, Odett sütné a pizzát… Nem mintha az lenne az álma, hogy nálam dolgozzon pizzasütőként. Mindenesetre olyanok lehetnénk, mint Nánási Pál és Ördög Nóra.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!