Sztáréletmód

Fördős Zé – Mentőhelikopter vitte el, és cseppet sem romantikus

Nyolc év alatt 15 évadnyi A Konyha­főnök műsorvezetője volt a Street Kitchen házigazdája. Ennyi idő alatt elcsepegtetett magáról néhány mára feledésbe merült információt, titkot, véleményt. Ezeket gyűjtöttük össze.

Az édesapja rendszeresen elfelejtett érte menni az óvodába. „Az én feladatom volt minden reggel elvinni, délután pedig elhozni. Emlékszem, ő ott ült mindig Éva néni ölében, Zolika pedig rám várt. De arra is volt példa, hogy szintén késve berontottam az oviba, amikor Éva néni közölte velem: ’Lajos, ma reggel Zolikát nem is hozta el óvodába!’” – mesélte az édesapja.

A tengeri herkentyűket a mai napig nem sikerült megkedvelnie. Viszont a tojásos nokedlinek és a káposztás tésztának képtelen ellenállni.

„A siklóernyőzés miatt jutottam ki először Brazíliába, 2002-ben. Azóta többször voltam ott, és olyannyira beleszerettem a brazil mentalitásba, hogy még portugálul is elkezdtem tanulni.”

„Gyerekkorom óta szeretek horgászni, apukámmal rendszeresen jártunk pecázni. Sohasem fogok semmit, csak azért járok, hogy átéljem a teljes csendet és nyugalmat.”

„Volt már olyan versenyző A Konyhafőnökben, aki jobb volt nálam.”

„Gyerekkorom óta szeretek horgászni, apukámmal rendszeresen jártunk pecázni. Sohasem fogok semmit, csak azért járok, hogy átéljem a teljes csendet és nyugalmat.”

Kétszer lefutotta a maratont.

Anyukája szerint Zoli mindig nagyon energikus volt. „Gyerekkorában gyakran kergette a lányokat. Amikor pedig tinédzser lett, észrevettem, hogy elég népszerű a csajoknál, hiszen sokaknak imponált, hogy tud főzni” – mondta róla az édesanyja.

Nem túl romantikus. „Elfelejtem az évfordulókat, nem szoktam fejben tartani a dátumokat, cserébe viszont elviszem a szerelmemet a világ végére túrázni a vulkánok közé. Ilyen előbb történik meg, mint hogy beállítsak egy nagy virágcsokorral.”

„Szlovákiában siklóernyőzés közben bezuhantam egy katlanba, csúnyán megsérült a hátam, és eltört a sarkam – ráadásul ember nem volt, aki le tudott volna mászni oda –, mentőhelikopter vitt el a helyszínről.”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!