Napi friss

Harmath Imre: „Kompenzálni fogom Évát!”

Bár feleségével szenvedélyes utazók, a színész tizenötödik éve minden májusban egy hetet felesége nélkül tölt el egy vitorlástúrán. Ezúttal is az Adrián kapcsolódott ki.

Vándor Éva és Harmath Imre októberben már harminchetedik éve, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket, azóta élnek mintaházasságban. Sőt ők maguk mondták el korábban a Story magazinnak, talán egy napig, ha kibírják egymás nélkül. Ha pedig valamit mégsem együtt élnek át, azok fele annyira élvezetes élmények csupán. A színésznő legutóbb is nagyot sóhajtott, amikor elárulta, nagyon várja már haza az urát. Imrét ugyanis a hobbija – immár tizenötödik éve – ezúttal is az Adriára szólította, ahol nyolc barátjával egy hétig hajókázott. „Több mint tíz éve járok ezzel a csapattal, és mindig nagyon izgalmas. Ezúttal Dubrovnikban béreltünk hajót, és a tervezettnél egy nappal előbb indultunk, mert megálltunk még Mostarban szétnézni az odavezető úton. A cél Montenegró volt, a Kotori-öböl, ami gyönyörű. Ráadásul még az időjárás is kedvezett, végig szép időnk volt, és bár nem sütött mindig a nap, de azért az eső sem esett, ami egy hajósnak mindig külön öröm – mesélte Harmath Imre a story.hu-nak. – De hogy ne maradjanak ki a családtagjaink sem, ősz elején idén is tartunk majd egy családi bulit, ahová már a feleségek is eljönnek, és én az alkalomra ezúttal is összevágok egy kisfilmet az idei utazás legizgalmasabb és legviccesebb kalandjaiból. A feleségemet pedig külön is kompenzálom, szeretem, ha mindazt, amit én tapasztalok a világból, neki is megmutathatom. Nálunk már bevett szokás, hogy kettesben is visszatérünk minden egyes helyre, ahol hajóval kikötöttünk. Csak épp Évával autóval közelítjük meg a helyszíneket” – árulta el a színész.

Harmath Imre a barátaival jár hajókázni minden májusban – feleségek nélkül

Harmath Imre épp húslevest főzött a feleségének és unokájának, amikor elértük, és arra kértük, tartson élménybeszámolót az olvasóinknak. Nem csak otthon, a tengeren is mindig kitesz magáért, jól tartja a baráti társaságát a főztjével. Nem véletlenül ő a hajó szakácsa. „Ezúttal volt borjúpaprikás, rakott krumpli, olaszos szószokkal különféle spagettik, rizses hús, és persze igyekeztünk helyi specialitásokat is beszerezni a piacokon: ettünk finom édességeket, túrót, sajtokat és olívabogyókat és persze  tengeri herkentyűkből készült fogásokat. Nekem a polip az egyik kedvencem, és bizony nem fogjuk ilyenkor vissza magunkat. Nem álltam még rá a mérlegre, de most néhány hétig biztos, jobban oda kell figyeljek az étkezésemre.”

Kiemelt kép és fotó: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!