Napi friss

Kamerák elé lépett Krisz Rudi: kiderült, hová tűnt a népszerű énekes

Az egykor körülrajongott tinibálvány ritkán ad interjút. Most részletesen elmesélte, merre járt, mit csinált, miután a hazai sztárvilágnak hátat fordított.

Krisz Rudi az ezredforduló környékén hazánk egyik legnépszerűbb énekese volt. Aztán egyszer csak teljesen eltűnt. Most elárulta, mi történt vele ebben az időszakban. „Volt a kilencvenes évek végétől 2008-ig egy nagyon sikeres pálya, aztán én voltam hajón nyolc évet. Ott is teljesen másféle nyarakat éltem meg. Voltam folyami hajókon, óceánjáró hajókon, volt, hogy a Zöld-foki szigeteket jártuk két-három hónapig, volt, amikor három hónapot csak az Adrián voltam. Sokan nem tudják, de több mint ezer szigetből áll Horvátország szigetvilága, és gyönyörű Hvar, Drogir, Korcula, ezek annyira jó helyek! – árulta el Krisz Rudi a Ridikülben. – Nagyon szerencsés élethelyzetben voltam, hogy én ott dolgozhattam: este zenélek, napközben meg csak kimegyek, és ott élhetem meg a mindennapjaimat. Mások ezért rengeteget fizetnek, hogy oda eljussanak. Vagy például volt olyan nyár is, amikor fent voltunk a Jeges-tengeren, északon. Az nagyon érdekes volt, mert nem ment le például a nap. Befejeztük az éneklést éjfélkor, felmentünk a hajó tetejére, és még mindig fent volt a nap – mesélte. – 2017-ben szálltam le teljesen a hajóról, azóta viszont itthon a nyár gyakorlatilag arról szól, hogy kocsiban vagyok, állandóan utazunk. Az idei nyárban húztunk egy határt, hogy hétköznapokat nem vállalunk. Akik ismernek, azok tudják, hogy nem csak koncerteket, falunapokat vállalok, engem nagyon sok esküvőre is hívnak, nagyon sok születésnapra.”

Rudi egyébként külsőre is megváltozott. Nem csoda, nagyon fiatalon volt a sikerei csúcsán, idén szeptemberben pedig már 43 éves lesz.

Krisz Rudi a Ridikül című műsor vendége volt (Fotó: mediaklikk.hu/Ridikül)

Kiemelt kép: Rákosi Péter/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!