Napi friss

Ilyen anyós Ungár Anikó: „Csak azzal vagyok kedves, aki megérdemli”

Baronits Gábor szerint egyáltalán nem véletlen, hogy karakán, belevaló nőt választott maga mellé, hiszen édesanyja is karakteres személyiség.

Baronits Gábor és Oczella Eszter között teljes az összhang, hamarosan összeházasodnak, szerelmük útjába pedig, úgy tűnik, semmi sem állhat. De vajon az egykori modellnek kell-e félnie leendő anyósától, Ungár Anikótól? Minden bizonnyal nem, ugyanis a ma már üzletasszony és testépítő Eszter és Ungár Anikó kapcsolata tökéletes. Olyannyira jóban vannak, hogy Gábor elmondása szerint menyasszonya valószínűleg többet beszél az édesanyjával, mint ő maga. Természetesen kezdetben mindez nem lehetett könnyű, hiszen azt Gábor is elismerte, hogy az édesanyja erős egyéniség. „Én pont az ilyen karaktert kerestem szerintem tudat alatt” – mondta nevetve Baronits Gábor a Palikék Világa by Manna vendégeként.

Azt Oczella Eszter sem tagadta, hogy a kívülállóktól gyakran megkapja: nem lehet könnyű neki ilyen anyóssal… Erre egy rövid történettel felelt. „Az anyukám beszélt Gábor anyukájával, és mondta neki, hogy ’sokan mondják, hogy biztos nehéz veled kijönni, nagyon nem vagy sok mindenkivel kedves, de én mindig megvédelek, hogy egy tündéri nő vagy.’ Erre Ungár Anikó azt válaszolta: ’Igazat mondanak, Beácska, nem vagyok mindenkivel kedves, azzal vagyok kedves, aki megérdemli, és Eszter megérdemli’” – mesélte Eszter a kapcsolatukról. Ráadásul Ungár Anikó valóságos boszorkány hírében áll, már ami a megérzéseket illeti, ugyanis hamar ráhangolódik az emberekre, így sokan bíznak a megérzéseiben. Mindezek alapján kijelenthető, hogy harmonikus, boldog családi élet vár a Baronits–Oczella házaspárra.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!