Napi friss

Kiderült Fehér Anna és fia közös titka

A színésznő minderről korábban soha sem beszélt. Most is csak véletlenül bukott ki a dolog.

Az MTVA stúdiójában 66. születésnapja alkalmából köszöntötték Fehér Annát, és így derült ki: fia, Barnabás is ezen a napon született. Erről korábban a színésznő soha nem beszélt. A Családi kör vendégeként a színésznő még a műsorvezető Radványi Dorottyát is meglepte, aki vissza is kérdezett: egyszerre? Mindez akkor bukott ki, amikor a műsorvezetők arról kérdezték Annát, mivel töltődik fel a sok munka között. „Alapvetően a fiammal, az azért egyértelmű, és annyira életes és fényes dolog az ő kamaszsága meg az azzal járó feladatok – mesélte a színésznő a Családi körben még május 28-án. – Ma 13 éves, szóval az ő élete, az ő dolgai. Azonkívül nagyon szeretek főzni, nagyon szeretek tornázni, ezek nagyon jól lazítanak és töltenek. Ennél többre most valahogy nincs is idő.”

Fehér Anna azt is elárulta, hogy az adás után hogyan ünnepelnek. „A mai nap a kettőnk ünnepéről szól majd. A hétvége egyik része a barátaival, az iskolatársaival, a másik része a barátainkkal és a családunkkal telik – mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, milyen a tökéletes ünnep számukra. – Az együttlét, a tervezése a következő napnak, hogy mit szeretne, annak a tervezése, hogy legyen a legjobb majd a hétvégi ünnep és a meglepetésvacsora.”

Fehér Annát aznap a József Attila Színházban is felköszöntötték, ahol Lorca Vérnász című darabját próbálták, és ahogy ő fogalmazott: jólesően zavarba is hozták ezzel.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!