Napi friss

Stohl András a házasságáról mesélt: „Elmúlt belőle a tűz”

A színész arról beszélt, hogy érdekes a helyzete, mert minden házassága 12 évig tartott, és a mostani feleségével 10 éve vannak együtt.

Végre lenyugodott! – mondták ismerősei, rajongói az egykor bohém életet élő, nőfaló Stohl Andrásról mert úgy látták,  lehorgonyzott 19 évvel fialatabb felesége, Vica mellett. A színész napokban tett nyilatkozatát hallva azonban biztosan felszisszennek.

Jakupcsek Gabriella több mint 30 évig várt arra, hogy nagyinterjút készíthessen Stohl Andrással, amire végül május 30-án az Angyali vagy ördögi? című interaktív beszélgető-show keretében került sor. A story.hu is ott volt a tatabányai Vértes Agorája kulturális központban, ahol a közel másfél órás beszélgetésben természetesen szó etett András jelenlegi feleségéről is. „Nagyon érdekes a helyzetem, mert az első feleségemmel is 12 évet voltam együtt, Ancsikával is 12 évet voltam, és Vicával most 10-nél tartunk – mondta a színész, majd azt is elárulta, min csúsztak el az előző kapcsolatai. – Az első feleségemnek, Évának nyilván az életmódomból lett elege, úgyhogy nem én váltam meg tőle. Az egy rettenetes nagy kudarc volt. Nagyon rosszul éltem meg. Aztán Ancsival szeretetté alakult a kapcsolatunk, elmúlt belőle a tűz, majd volt egy ‘rés’, jött Vica, és így lett új családom. De nem volt könnyű a váltás. Még pszichológushoz is elmentem, és azt hittem, arrafele fog terelni, hogy minden a család, de nem. Helyette azt mondta: ‘András, ha maga boldog, a gyerekei is azok lesznek. Ha maga boldogtalan, akkor ők is ezt fogják tovább vinni. Mennyivel jobb kép számukra az, hogy hazamegy az előadás után, leül a tévé elé, iszik egy sört, nézi a meccset és nem foglalkozik a párjával, gyerekeivel? Akkor viszont, ha szeretetben él, boldog és a gyerekek is magukkal lesznek, sokkal koncentráltabban fog velük is törődni. Maga nem elhagyja a gyerekeit, hanem elköltözik!” – idézte a pszichológusa szavait, aki hatalmas lelkierőt adott neki, ám így is sokat őrlődött, amíg meghozta a fájdalmas döntést, lezárta előző kapcsolatát és új életet kezdett Vica oldalán.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!