Napi friss

Csonka András sem hagyta szó nélkül, hogy Malek Miklós esküvőjén az ő slágerére buliztak

A nemzetközi násznép a Ding-dongra ropta önfeledten.

„Ha a szíved vidám, megkap, amit kíván, boldog vagy, hát dúdold ,hogy: ding-ding-dingi-dong” – ezekre a sorokra ropta a násznép hajnalig Malek Miklós lakodalmán Dubajban. A lagzin ugyanis a nemzetközi vendégeket olyan slágerekkel is szórakoztatták, amikben Malek közreműködött eddigi pályafutása során. A büszke férj szerint hatalmas buli kerekedett. „És amikor azt hittük, hogy ennél jobb már nem lehet a parti, akkor megszólalt a Ding-dong, Csonka Bandi hatalmas slágere, amit annak idején én hangszereltem, és amire a násznép vonatozva bulizott hajnalig a tengerparton – árulta el Malek Miklós a Bestnek.

Csonka András egyik legnagyobb slágere kitörölhetetlen a hazai poptörténelemből, ezt a színész-énekes is így gondolja. „Nagyon jó érzés ez, és ebből is látszik, hogy a Dingd-dong minden élethelyzetre megoldást kínál – reagált a story.hu-nak Csonka András. – Ugye, ez egy feldolgozás, eredetileg egy holland dal, és épp ezt mesélte nekem Miki, hogy ő annak idején viccnek vette az egészet, szóval csodás, hogy ez ennyire beütött. Azért is érdekes ez, mert a külföldiekre is ilyen hatással van, nem csak a magyarokra. A Ding-dong életérzés kitörölhetetlen, és ez tök jó dolog, hogy nem csak nekem.”

Csonka András popzenei sikereit főleg Malek Miklósnak köszönheti. „Állj meg kislány, Ding-dong, ezeket is ő hangszerelte, nagyon sokat köszönhetek neki, nekem ő igazi kabala-figura. Éppen ezért éljen bárhol a világon, zenei téren főleg vele akarok dolgozni. Most 20 év után a fejembe vettem, hogy csinálok egy lemezt, természetesen ehhez is köze lesz” – újságolja a színész-énekes.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!