Napi friss

Volt szerelme kibeszélte Bochkor Gábort: zavarba hozta a rádióst Tornóczky Anita

Bochkor Gábor gigantikus születésnapi buliján ott volt egykori szerelme, Tornóczky Anita is, aki nem csak egyszerű öleléssel köszöntötte.

„A nő, aki mindannyiunk közül a legközelebbről látta Bochkor Gábort és olyanokat is tud róla, amit nagyon kevesen” – így konferálta fel Till Attila a rádiós exét, Tornóczky Anitát a múlt heti 6x születésnapi bulin, ahol barátok, kollégák, zenészek, így többek között Anita is felköszönötte az élő legendát. Bochkor Gábor  a ma reggeli rádióműsorában bevallotta, még mindig az este hatása alatt áll. „Még mindig rakom össze az emlékeket” – nyitotta 6:08-kor a Bochkort a vallomással, hiszen mindenkitől felejthetetlen élményeket kapott hatvanadik születésnapja alkalmából.

Anita a színpadra lépés pillanatában megölelte élete egykori nagy szerelmét, akivel huszonöt évvel ezelőtt alkottak egy párt, majd közölte vele, szerinte nagyon viccesek a róla szóló történetek, amik eddig elhangzottak a színpadon, de ő sokmindenre rá tud cáfolni. És ezzel azonnal zavarba is hozta Gábort.

Anita kis „csitriként” szeretett bele a rádiósba, de két és fél év után be kellett látniuk, ez a kapcsolat nem működik. Fél év mosolyszünetet tartottak, sőt még egyszer megpróbálták felmelegíteni a kapcsolatukat, ami nem sikerült, ám azóta igazi jó barátai egymásnak. Hogy Bocsi milyen ember volt abban a kapcsolatban, arra így emlékezett vissza Anita: „Történt egyszer, hogy szerelmünk hajnalán, amikor épp Nashville-be utaztál, felszálltál a repülőre és azonnal felhívtál. Akkor még lehetett telefonálni a repülőn, és alighogy elváltunk, kezedbe vetted a telefont és azt mondtad, hogy hiányzom. Nagyon romantikus volt.”

„Sosem felejtem az üvöltő rádióra és heves szívdobogásra ébredéseket reggel 4:30-kor. Azóta minden egyes nap felébredek 4:30-kor – mesélte Anita. – Emlékszem, egyszer kirándulni mentünk, én 19 évesen nagyjából ezt klasszikus módon képzeltem, hogy elmegyünk egy erdőbe hátizsákkal és sétálunk. A valóság viszont az volt, hogy beszálltunk a Mercibe, te dohányoztál, és kocsikáztuk a pilisi dombok között.”

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!