Napi friss

Majkáék nem lesznek a Nyerő Páros versenyzői – Vajon miért?

A televíziós inkább Sebestyén Balázs helyére pályázik?

Egy hónappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy az RTL sikerműsorának egyik bennfentese szerint többek között Majka és felesége, Dundika is versenybe száll a Nyerő páros címért, ám mostanra megbukott a teória.

Miután lehullott a lepel a Nyerő Páros idei évadának nyolc párosáról, kiderült, hogy a Redditen kiszivárgott lista – két párost leszámítva – köszönőviszonyban sincs a valósággal. A híresztelésekkel ellentétben ugyanis sem Opitz Barbi és Serleg Albert, sem Schobert Lara és Szekszárdi Tamás (akik egyébként időközben szakítottak – a szerk.), sem pedig Metzker Viktória és BSW Gaben, párosa nem szerepel  a listán, ahogy Lukovics Tamara és Bihari Ádám, Hajdú Péter és Láng Eszter, Fekete Dávid és Réka, valamint Majoros Péter és Majoros Hajnalka sem. Egyedül Visváder Tamás és Palácsik Lilla valamint Herceg Dávid és Herceg-Pál Bianka költözik be a pusztazámori villába a korábban szerepőként híresztelt sztárpárok közül.

Noha az anyacsatornájához visszaigazolt egykori valóságshow-hőst, az X-Faktor új mentorát és feleségét sokan szívesen látták volna a műsorban, Majkáék azonban úgy tűnik nem kértek a páros realityből, hisz a Fókusz tegnapi adásából kiderült, hogy valójában kik szállnak versenybe a Nyerő Páros címért.

Bár a rapper versenyzőként már biztosan nem vesz részt a vetélkedőben, műsorvezetőként azonban nem kizárt, hogy láthatjuk őt. Majka korábban többször is nyilatkozott arról, hogy szívesen átvenné Sebestyén Balázs helyét. “Az utolsó alkalommal, amikor nekem lejárt a szerződésem a TV2-nél, megkerestem Kolosit, hogy figyelj, most már szabad vagyok. Elmondtam, hogy engem mi érdekelt volna: az X-Faktor-mentorság, és érdekelt volna a Nyerő Páros műsorvezetése is, amire mondta, hogy azt már Balázs annyira nem szeretné csinálni. De Balázs mindenből kiszállt volna, ő nagyjából mindenre fél év után mond igent, ha mond. Aztán végül is nem jött össze”- mondta korábban a Partizánban Majka, aki átigazolása óta azonban sok minden történhetett, meglehet, hogy nemcsak a tehetségkutatóba, de a páros realitybe is zöld utat kapott.

Ki lesz 2024 Nyerő párosa?

No de lássuk, hogy az álhírekkel ellentétben valójában kik költöznek be a pusztazámori villába és szállnak versenybe a 2024-es Nyerő Páros címért?

  • Hujber Ferenc és Szőke Krisztina
  • Berki Mazsi és Kajári Zoltán
  • Balogh Edina és Szabó Simon
  • DJ Jauri és Berényi Dorina
  • Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta
  • Simon Attila és Simon Erika
  • Herceg Dávid és Herceg-Pál Bianka
  • Palácsik Lilla és Visváder Tamás

Kiemelt kép: Trenka Attila

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!